Cort Anaconda sau Pelzer

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Thomas Cristian
pescar de competitie
Puncte: 0

Cort Anaconda sau Pelzer

Mesaj de Thomas Cristian »

Un sac de dormit pentru primavara si toamna? Ce recomandati?

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: Cort Anaconda sau Pelzer

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

referitor la inaltime... nu stiu cat ai de gand sa stai in cort si mai ales in picioare in cort. din propria experienta iti spun ca intru in cort sa ma schimb si sa ma culc indiferent ca afara sunt 35 sau 5 grade. nu vad pe nimeni stand in cort sa se uite la peretii verzi, cred ca toti incercam sa profitam de faptul ca suntem pe balta si sa stam afara[/quote]

gresesti amarnic!!!
e ca in bancul ala cu: cum e mai bine, mare sau mica si jucausa?
raspunsul e pe masura :wink:
catch&release

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Bogdane mare dreptate ai dar cristiand nu ne-a spus ce inaltime are . La inaltimea lui e bun orice.

PallBogdan
pescar de competitie

Cort Anaconda sau Pelzer

Mesaj de PallBogdan »

Ungureanu Bogdan scrie:referitor la inaltime... nu stiu cat ai de gand sa stai in cort si mai ales in picioare in cort. din propria experienta iti spun ca intru in cort sa ma schimb si sa ma culc indiferent ca afara sunt 35 sau 5 grade. nu vad pe nimeni stand in cort sa se uite la peretii verzi, cred ca toti incercam sa profitam de faptul ca suntem pe balta si sa stam afara

gresesti amarnic!!!
e ca in bancul ala cu: cum e mai bine, mare sau mica si jucausa?
raspunsul e pe masura :wink:[/quote]

Si daca mai ai si norocul sa fie un cort care face condens...cum sunt aproape toate corturile si dai sa te schimbi si tu...indiferent ca te culci sau nu si ai marele noroc sa pui spatele pe materialul ala ud...iti spun eu, ii dai foc si-l dai dracu de cort cu tot neamul lui!!!

Thomas Cristian
pescar de competitie

Cort Anaconda sau Pelzer

Si daca mai ai si norocul sa fie un cort care face condens...cum sunt aproape toate corturile si dai sa te schimbi si tu...indiferent ca te culci sau nu si ai marele noroc sa pui spatele pe materialul ala ud...iti spun eu, ii dai foc si-l dai dracu de cort cu tot neamul lui!!![/quote]

E de retinut si acest aspect. Nu as vrea sa fac mizerie pe balti :))

Lucian Dumitrasc

Mesaj de Lucian Dumitrasc »

Salut!
Cred ca cel de la Pelzer ar mai avea cateva avantaje:
- este nou, deci esti sigur pe ce cumperi;
- are, cred, groundshit cel de la anaconda vine de obicei fara, daca vrei separat te mai costa vreo 200 de lei;
- are un set de bare laterale de tensionare care Fortress-ul nu le are si i-ar cam trebui.
A nu se intelege ca as avea ceva cu corturile de la Anaconda; am un Fortress de la Tata Nitu de care sunt foarte multumit dar calculele stau putin altfel: 740 cu transport inclus (atat am dat eu) + 200 groudshitul + 80 de lei un set de bare.
Acum tu decizi cat de importante sunt pentru tine aerisire si/sau groudshit-ul.

ciprianradu

Mesaj de ciprianradu »

detin de la Tata Nitu un cort anaconda moon breaker 2 extension si sunt foarte multumit de el. inaltime potrivita, groudsheet inclus si arata ca nou cand l-am cumparat. singurul inconvenient, asa cum a spus si Lucian, ar fi dimensiunile de transport
Imagine

Lucian Dumitrasc

Mesaj de Lucian Dumitrasc »

Inca ceva... :)
Daca vrei totusi un cort de la Anaconda si nu gasesti pe stoc Fortress-ul uita-te putin si la Kings Palace..il are un prieten, ca material e net superior (aquatex) dar ca dezavantaj, are o lungime mai mare la transport.
In ceea ce priveste sacul de dormit te-as sfatui sa arunci un ochi Caperlan Kold, un raport pret-calitate foarte bun si nu platesti asa de mult "brandul" ca la altele...

Thomas Cristian
pescar de competitie

Cort Anaconda sau Pelzer

Va multumesc pt sugestii.
Am vorbit ieri cu Irinel, mi-a spus ca Arabesque nu-l are, Fortress-ul este pe stoc. Oricum asta il vroiam, pentru ca este mai mare. Nu mai retin sigur, dar parca mi-a spus ca are si groundsheet, dar ca este putin murdar, dar n-ar fi o mare problema.
Foarte buna si observatia cu barile laterale. Ar fi un plus importat, pe langa aerisirile din spate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”