cort jrc extreme tx 2 man versus trakker slx dome 2 man

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Driscu Radu
Puncte: 0

cort jrc extreme tx 2 man versus trakker slx dome 2 man

Mesaj de Driscu Radu »

Salutare tuturor doresc informatii despre aceste 2 corturi (poate stie cineva dimensiunea la transport la jrc),ma refer aici la condens, calitatea cusaturilor eventual poate stie cineva impermiabilitatea la trakker multumesc anticipat.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: cort jrc extreme tx 2 man versus trakker slx dome 2 man

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Driscu Radu scrie:Salutare tuturor doresc informatii despre aceste 2 corturi (poate stie cineva dimensiunea la transport la jrc),ma refer aici la condens, calitatea cusaturilor eventual poate stie cineva impermiabilitatea la trakker multumesc anticipat.
Toate corturile fac condens daca nu au capsula interioara sau winter skin...
catch&release

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Driscu Radu scrie:Salutare tuturor doresc informatii despre aceste 2 corturi (poate stie cineva dimensiunea la transport la jrc),ma refer aici la condens, calitatea cusaturilor eventual poate stie cineva impermiabilitatea la trakker multumesc anticipat.

Buna ziua

Trebuie mentionat de la inceput ca cele doua corturi fac parte din game diferite, JRC TX2 face parte din gama premium iar Trakker SLX este entry level(este un combo). Membrana cortului JRC este material: 20000mm HH Hydra-Tex asemanatoare (sau identica) cu membrana Aquatex Fabric, ce nu se contracta sau dilata in functie de temperaturile exterioare iar la Trakker SLX este mebrana din nailon fara a fi spechicat de producator gradul de impermeabilitate.

buzzyan

Mesaj de buzzyan »

Salut,

M-am uitat si eu la acel cort JRC. Ma intrebam... pentru cotele gabaritice pe care le are daca sunt suficiente cele doua bari de tensionare ( are doar doua bari ) - nu stiu cum ar face fata la vant, ploi torentiale etc. Partea din spate mi se pare pleostita rau.
In rest, nimic de zis e peste multe alte corturi - raport: bani / material / dimensiuni.

Driscu Radu

Mesaj de Driscu Radu »

Ca sa nu mai deschid alt subiect intreb daca in Stealth Bloxx 1man 2,15/3/1,45 incape un pat pe adancime(pus de la intrare spre spatele cortului).Multumesc anticipat.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”