Costum Daiwa

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei_h
Puncte: 0

Costum Daiwa

Mesaj de andrei_h »

Salutare. A folosit cineva costumul Daiwa Retex, cel din poza de mai jos. As fi interesat de impresii despre acest costum și sfaturi privind alegerea mărimii. Mersi frumos!
Fişiere ataşate
IMG_1238.JPG
IMG_1238.JPG (47.02 KiB) Vizualizat de 1586 ori

andrei_h

Re: Costum Daiwa

Mesaj de andrei_h »

Chiar nimeni nimic?

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

Am comandat pana la urma costumul Chub Vantage All Weather Suit. Abia aștept sa vina

Lod

Mesaj de Lod »

A sosit costumul?Primele impresii?De unde l-ati comandat?

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

Salutare. Mi-a ajuns costumul de la Chub și pot sa spun ca materialele sunt foarte faine. Foarte moale la atingere și se vede calitatea produselor Chub. Problema este ca am comandat mărimea XL, eu având 1,85 și 100 kg. La lungimi, atât geaca cât și pantalonii îmi sunt buni. In schimb sunt foarte largi. Exagerat de largi părerea mea. Nu știu cum sunt alte costume ca nu am mai avut pana acum însă astea cu siguranța sunt largi. Părerea mea ca geaca s-ar potrivi chiar și unui om la înălțimea asta dar cu 150 kg. Fără exagerare. In rest costumul îmi place foarte mult și de aceea probabil voi apela la un croitor sa îl strâmtez. Mersi

yoyoo

Mesaj de yoyoo »

Buna! Ai incercat cu ceva haine pe dedesubt (trening, indispensabili, etc..)? Si eu sunt interesat de acelasi costum, doar ca eu ma gandeam la un XXL (bine ca ai precizat cat este de larg XL-ul, altfel inotam sigur in XXl :), avand in vedere ca si eu sunt cam de dimensiunile tale). Mersi!

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

Salut. Nu l-am încercat cu alte straturi dar sunt convins ca poți sa iei pe dedesubt chiar și 2-3 undersuits. Este foarte larg. La nivel de lungimi este Ok. Și la geaca și la pantaloni dar lărgimea chiar este exagerata părerea mea. Zici ca este pentru oameni supraponderali. Tocmai de aceea cred ca voi merge cu el la croitor sa îl îngustez.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”