costum thermo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

everaldo78
Puncte: 0

costum thermo

Mesaj de everaldo78 »

sunt in cautarea unui costum thermo si n u stiu ca sa aleg.astept pareri si sfaturi de la cei care au asa ceva si se simt bine in ele si tin totodata de cald la temperaturi de -0grade.pretul sa fie undeva de pana in 700 lei

Dan Serban
Pescar de competitie

costum thermo

Mesaj de Dan Serban »

Clothing bundle de la trakker + pijamalele tot de la trakker si nu ai nicio problema, nici macar iarna.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pescar de rând

everaldo78

Re: costum thermo

Mesaj de everaldo78 »

am deja pijamale thermo de la fox.problema este ca stau cam largi pe mine.am inteles ca trebuie sa fie lipite de corp ca sa pastreze caldura corpului mai bine?

arnold_glodean

Mesaj de arnold_glodean »

Fox winter suite,lam luat eu recent si la temp joase cu o lenjerie de corp ( trakker undersuite )parca imi era si cald la un moment dat ( afara in jur de 0-2 grade )

everaldo78

Mesaj de everaldo78 »

cand ma duc la peste am pijamalele thermo pe mine si peste imi trag salopete de-alea lukoil.am facut rost de la cineva de la peco+ca imi mai pun pe sub mine cate o hanorac gen flece dar tot imi e frig la -5grade de-aia caut ceva mai bun si mai comod ca,cu ce am pe mine de-abia ma mai misc.si eu dau la feeder si trebuie sa ma misc mereu

DOBRICEAN

Mesaj de DOBRICEAN »

tundra suit

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Eu am un combinezon maron inchis de la HART.......e impermeabil si incredibil de calduros.eu il folosesc la pescuit si vanatoare(doar la panda)si nu am probleme nici la -20.Exagerat de calduros si nu e scump,il gasesti la vreo 6-700ron.Face toti banii.. :wink:
Campion National 2011

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

recomand cu caldura si ptr caldura two piece undersuit si nu e tare scump. la 127 ron il gasesti la "marele peste" si e super ok mai ales daca ai si un costum mai gros. eu am ESP Thermal Bivvy Suit pe care-l gasesti la crapmania.ro cu 420 deci te inadrezi cu tot cu transport. costumul il am de 2 ani si il folosesc mereu, rezista foarte bine la uzura si e calduros si lejer. mie imi place ca nu e "fas" din acel enervant care te scoate din minti si nici nu transpiri in el. eu il port si pe ploaie vara (imi e cald insa ..... asta si din cauza stratului adipos destul de gros).
e de luat in calcul

everaldo78

Mesaj de everaldo78 »

costumul ala de la hart l-ai vazut pe undeva?am si eu o caciulita de la hart de fleece si pot sa zic ca sunt super multumit de ea.calduroasa tare si apara f.bine si de vant.

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Da la Gipo la gara,am fost cu un prieten sa-si ia si el.La -10grade intri in el in tricou si chiloti si iti garantez ca nu simti frigul.La pescuit dorm noaptea in el direct pe pat fara sa intru in sacul de dormit.
Misto la el e ca nu fosneste e placut la atingere si-ti protejaza spatele fiind combinezon dar esti trist daca ai probleme cu stomacul. :D
Campion National 2011

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”