Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Moose_master scrie:Treaba cu categorisirea pescarilor este cam de cacao. Faptul ca uni au si uni n-au este de cand lumea si asa va ramane forever. Astea sunt frustrari pe care le-am trait si eu si cred ca oricine le-a incercat macar la un anumit moment al vietii.
Insa faptul ca unul are bani si poate sa-si cumpere toate lucrurile care apar pe copertile revistelor de specialitate, este negraitoare. Adica daca pescarul "X" are lovele si io n-am nu inseamna nimic decat ca "X" o sa-si cumpere de n-o sa mai aiba loc in portbagaj , iar eu .....mai subtire. Dar asta nu-l face pe "X" un pescar mai bun. Nici vorba taica.
Eu personal pot sa-mi cumpar ABSOLUT TOT CE VREAU. Si ???? Cea-am rezolvat ? Crezi ca asta ma face si mai bun? Intradevar, pari bun cand sunt multi pescari be balta si sculele tale lucesc si nu mai incapi de Delkimuri si Infinity la tine pe stand. Dar sa-ti spun o treaba testata de mine personal.
Eu pescuiesc singur singurel. Si orice scule as avea nu este nimeni sa le vada si sa ma aprecieze dupa scule. Sunt eu cu mine. A iesit balaurele la saltea, sunt bun. Daca n-a iesit, sunt o chiftea cu tot arsenalul meu lucitor.
Daca are cineva alte opinii as fi bucuros sa le citesc.
Stima si celor care au si celor care n-au.
Moose
Asa este cu sculele,de multe ori nu le vede nimeni,asta inseamna ca le cumperi numai si numai pt tine.Sa-ti satisfaci hobby-ul.Dar la un moment dat intri intr-o competitie cu achizitionarea de "arsenal pescaresc"de nu te mai opreste nimeni si asta de cele mai multe ori ne distrage de la pescuitul propriu zis.Adica telul nostru este de a achizitiona nu stiu ce scule ,nu sa prindem nu stiu cati pesti,nu-i asa?Oare nu o luam razna si cu sculele astea...?Ce spuneti domnilor?Moose_master scrie:Treaba cu categorisirea pescarilor este cam de cacao. Faptul ca uni au si uni n-au este de cand lumea si asa va ramane forever. Astea sunt frustrari pe care le-am trait si eu si cred ca oricine le-a incercat macar la un anumit moment al vietii.
Insa faptul ca unul are bani si poate sa-si cumpere toate lucrurile care apar pe copertile revistelor de specialitate, este negraitoare. Adica daca pescarul "X" are lovele si io n-am nu inseamna nimic decat ca "X" o sa-si cumpere de n-o sa mai aiba loc in portbagaj , iar eu .....mai subtire. Dar asta nu-l face pe "X" un pescar mai bun. Nici vorba taica.
Eu personal pot sa-mi cumpar ABSOLUT TOT CE VREAU. Si ???? Cea-am rezolvat ? Crezi ca asta ma face si mai bun? Intradevar, pari bun cand sunt multi pescari be balta si sculele tale lucesc si nu mai incapi de Delkimuri si Infinity la tine pe stand. Dar sa-ti spun o treaba testata de mine personal.
Eu pescuiesc singur singurel. Si orice scule as avea nu este nimeni sa le vada si sa ma aprecieze dupa scule. Sunt eu cu mine. A iesit balaurele la saltea, sunt bun. Daca n-a iesit, sunt o chiftea cu tot arsenalul meu lucitor.
Daca are cineva alte opinii as fi bucuros sa le citesc.
Stima si celor care au si celor care n-au.
Moose