Cum ne dam seama daca suntem buni sau nu?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

freecarp
Puncte: 0

Mesaj de freecarp »

okay

cezaro

Mesaj de cezaro »

cezaro scrie:
freecarp scrie:tot citesc aici si nu inteleg ce sistem e asta "CC"??????
CC=Catch&Release
:oops: voiam sa spun C&R dar m-am luat dupa Goldfish-team si am bagat degetul gresit
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

Scuze am tastat gresit. Asa este corect C&R.Catch&Release

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Treaba cu categorisirea pescarilor este cam de cacao. Faptul ca uni au si uni n-au este de cand lumea si asa va ramane forever. Astea sunt frustrari pe care le-am trait si eu si cred ca oricine le-a incercat macar la un anumit moment al vietii.
Insa faptul ca unul are bani si poate sa-si cumpere toate lucrurile care apar pe copertile revistelor de specialitate, este negraitoare. Adica daca pescarul "X" are lovele si io n-am nu inseamna nimic decat ca "X" o sa-si cumpere de n-o sa mai aiba loc in portbagaj , iar eu .....mai subtire. Dar asta nu-l face pe "X" un pescar mai bun. Nici vorba taica.
Eu personal pot sa-mi cumpar ABSOLUT TOT CE VREAU. Si ???? Cea-am rezolvat ? Crezi ca asta ma face si mai bun? Intradevar, pari bun cand sunt multi pescari be balta si sculele tale lucesc si nu mai incapi de Delkimuri si Infinity la tine pe stand. Dar sa-ti spun o treaba testata de mine personal.
Eu pescuiesc singur singurel. Si orice scule as avea nu este nimeni sa le vada si sa ma aprecieze dupa scule. Sunt eu cu mine. A iesit balaurele la saltea, sunt bun. Daca n-a iesit, sunt o chiftea cu tot arsenalul meu lucitor.

Daca are cineva alte opinii as fi bucuros sa le citesc.

Stima si celor care au si celor care n-au.

Moose
APCR Canadian Branch

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

Moose_master scrie:Treaba cu categorisirea pescarilor este cam de cacao. Faptul ca uni au si uni n-au este de cand lumea si asa va ramane forever. Astea sunt frustrari pe care le-am trait si eu si cred ca oricine le-a incercat macar la un anumit moment al vietii.
Insa faptul ca unul are bani si poate sa-si cumpere toate lucrurile care apar pe copertile revistelor de specialitate, este negraitoare. Adica daca pescarul "X" are lovele si io n-am nu inseamna nimic decat ca "X" o sa-si cumpere de n-o sa mai aiba loc in portbagaj , iar eu .....mai subtire. Dar asta nu-l face pe "X" un pescar mai bun. Nici vorba taica.
Eu personal pot sa-mi cumpar ABSOLUT TOT CE VREAU. Si ???? Cea-am rezolvat ? Crezi ca asta ma face si mai bun? Intradevar, pari bun cand sunt multi pescari be balta si sculele tale lucesc si nu mai incapi de Delkimuri si Infinity la tine pe stand. Dar sa-ti spun o treaba testata de mine personal.
Eu pescuiesc singur singurel. Si orice scule as avea nu este nimeni sa le vada si sa ma aprecieze dupa scule. Sunt eu cu mine. A iesit balaurele la saltea, sunt bun. Daca n-a iesit, sunt o chiftea cu tot arsenalul meu lucitor.

Moose

Problema este urmatoarea:
Tu esti in Canada ,iar noi in Romania. :D

De ce treaba cu impartirea pescarilor este de cacao? In Romania sunt 2 tipuri de pescari (presupun ca si in Canada)
1. Pescarul care prinde pestele si-l baga la porbagaj .
2. Pescarul care prinde pestele il pupa si-i da drumul inapoi in balta.

Ai dreptate cand spui, ca nu echipamentul foarte scump te face un pescar mai bun, dar un echipament bun te poate ajuta enorm in situatii dificile.

cezaro

Mesaj de cezaro »

Moose_master scrie:Treaba cu categorisirea pescarilor este cam de cacao. Faptul ca uni au si uni n-au este de cand lumea si asa va ramane forever. Astea sunt frustrari pe care le-am trait si eu si cred ca oricine le-a incercat macar la un anumit moment al vietii.

Moose
Asa este cu sculele,de multe ori nu le vede nimeni,asta inseamna ca le cumperi numai si numai pt tine.Sa-ti satisfaci hobby-ul.Dar la un moment dat intri intr-o competitie cu achizitionarea de "arsenal pescaresc"de nu te mai opreste nimeni si asta de cele mai multe ori ne distrage de la pescuitul propriu zis.Adica telul nostru este de a achizitiona nu stiu ce scule ,nu sa prindem nu stiu cati pesti,nu-i asa?Oare nu o luam razna si cu sculele astea...?Ce spuneti domnilor?
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

pasiunea cere sacrificii ! asta e clar. vrei calitate , bagi mana in buzunar.asta daca ai lovele. daca nu, te apuci de altceva. poate de fotbal ca e gratis maidanu.nimeni nu e fortata sa fie pescar sportiv cu forta, este alegerea fiecarui ins.
ca sa poti sa faci c & r trebuie sa fi educat in acest fel, trebuie sa simti ca asa e normal. cei care il fac doar de nevoie, ma devreme sau mai tarziu tot o vor da in fasole : le vor mai scapa crapii prin portbagajele jeepurilor !
anul trecut, cred ca jumate din pescarii cu care am fost coleg pe balta lui nea oana au plecat cu minim un crap acasa.sau baieti de la luxten care au luat intr-o seara peste 15 bucati care au luat drumul bucurestilor in masina unor vizitatori nocturni. astia sunt pescarii cu care ne mandrim ?ca daca ii intrebi , toti fac c & r.........

liviu mihaescu

Mesaj de liviu mihaescu »

:D :D :D Viatza bate filmul(kodak)!

cp

Mesaj de cp »

EEE... sorry to say that... asta am mai auzit-o si eu... nu de mult!!...

Poate Victor sa ne lamureasca sau nu stie???

Oricum nu se face!!! :oops: : :evil: :evil:

stoican_mihail

Cum sa ne dam seama daca suntem buni sau nu

Mesaj de stoican_mihail »

este chiar asa grav daca eliberezi 100 de pesti si opresti unul de 2 kg. ca sa-ti faci pofta?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”