1. pe darvari nu prea prinzi de 2 kile ..... daca te duci si prinzi tu unul ai niste beri de la mine .....
2. e gresit pt ca balta are catch & release ca si regulament . deci nu se ia nici un peste . punct . nu e vorba de respectul tau ca pescar fata de peste sau orice altceva .... ci un regulament clar ....
Chiar mai Toni, nu te mananca de un Sarulesti cu "plantate " ?
Sau pe dumneata domnule Danut ? Ca am vazut ca te descurci de minune la plantat.....singur !
C&R E OK
Da un peste tot mananca fiecare . Si nu-l cumpara nici de la pescarie nici de la buticul din fundul cartierului si nici de la supermarket,daca tot investiti fiecare, in scule si altele si altele.sa fim cinstiti omul s-a apucat de pescuit de ....foame,bun acum ne-am schimbat un pic, dar instinctul primar a ramas........ recunoasteti.N-am mai merge la pescuit daca niciodata nu am prinde peste,nu am manca peste niciodata ,daca acesta nu s-ar potrivi atat de bine cu mujdeiul romanesc de usturoi,cu lamaia verde sau galbena, nu conteaza lamaie sa fie si binenteles cu traditionala mamaliga care ii place si crapului si pescarului, si un vinisor alb numai bun sa linisteasca bucatica de peste pe care cu atata sarg ne chinuim fiecare din noi sa o avem la sfarsitul unei zile de pescuit in juvelnic.
Sa incercam sa lasam fitele si sa redevenim pescari,atat cat se mai poate.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar numai teorii, ... devin plicticoase la un moment dat daca uiti baza ..... pestele, asa cum e el, mic sau mare, ne ofera pana la urma tuturor satisfactii, pe care de multe ori sotiile noastre scumpe nu ni le pot oferii,asa ca hadeti sa nu ne mai impungem atata si haideti mai bine pe balta, haideti la o masa bogata in peste si haideti si la concursuri sa multumim pe toata lumea.
Cu respect la toti mai marii pescuitului la crap.