Daiwa Emcast BR

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Daiwa Emcast BR

Mesaj de Neamtul »

Ma bate gandul sa cumpar aceasta mulineta in marimea 4500/5000 pentru a o folosi pe Mures si Dunare pe lansete de feeder extra heavy de 3,90m.
Am cautat pe net dar nu am gasit prea multe pareri iar ce am gasit au fost in general pareri pozitive. Are cineva aici pe forum mulinetele astea? Le-am vazut live si imi plac dar as fi curios de cateva pareri din partea celor care le folosesc.
Va rog sa nu imi recomandati altceva. Stiu ce imi trebuie si unde voi folosi echipamentul. Doresc pareri strict legate de acest model, indiferent de marimea folosita.
Asta este mulineta:
Fişiere ataşate
test-moulinet-daiwa-emcast-br-4000-a-01.jpg
test-moulinet-daiwa-emcast-br-4000-a-01.jpg (200.05 KiB) Vizualizat de 1159 ori

jugarucristian
CS SENZOR

Re: Daiwa Emcast BR

Mesaj de jugarucristian »

Neamtul scrie:Va rog sa nu imi recomandati altceva. Stiu ce imi trebuie si unde voi folosi echipamentul.
Si daca toti de aici or sa spuna ca mulineta este praf si ca nu merita nici 2 lei, sa inteleg ca tot pe asta ai de gand sa o achitionezi?
Sau incerca sa reformulezi...
C.S SENZOR TEAM

osc1or
Veteran

Daiwa Emcast BR

Mesaj de osc1or »

Neamtul scrie:Ma bate gandul sa cumpar aceasta mulineta in marimea 4500/5000 pentru a o folosi pe Mures si Dunare pe lansete de feeder extra heavy de 3,90m.
Am cautat pe net dar nu am gasit prea multe pareri iar ce am gasit au fost in general pareri pozitive. Are cineva aici pe forum mulinetele astea? Le-am vazut live si imi plac dar as fi curios de cateva pareri din partea celor care le folosesc.
Va rog sa nu imi recomandati altceva. Stiu ce imi trebuie si unde voi folosi echipamentul. Doresc pareri strict legate de acest model, indiferent de marimea folosita.
Asta este mulineta:
Si e urata tare :)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Daca stau sa recitesc ce am scris, nu am ce sa reformulez. Scrie clar pareri despre aceasta mulineta, fara recomandari gen Ultegra XTD ca nu sunt curios de ele. Vreau pareri strict despre Emcast BR, indiferent ca sunt bune sau rele. Daca o cumpar? Vad eu... :wink:

@osc1or
Cu ce o compari cand zici ca e urata? Mie imi pace, e lucrata impecabil si ruleaza foarte bine.
Ai folosit-o?
Nici Longbow nu e vreo frumusete si de aia tot e super vanduta. :)

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

Nu ne intelegem.
Neamtul scrie:Stiu ce imi trebuie si unde voi folosi echipamentul.
La asta ma refeream mai mult...
Deci daca userii forumului iti vor sugera ca mulineta este pref, tot tu stii mai bine ce iti trebuie si ce sa cumperi.
Daca ei iti spun ca este cea mai tare din parcare, tu esti multumit si o cumperi.
Cam asa inteleg eu, poate asa inteleg si altii.
C.S SENZOR TEAM

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Intelegi gresit. :)

Mulineta o stiu dar vreau sa vad ce zic cei care au folosit-o macar 2-3 partide. Decizia finala tot eu o voi lua dar cateodata mai iei in calcul si parerea altor pescari.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Stii cum e.. Nu te doare capul dupa 2 pahare de vin, trebuie sa bei cateva sticle :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”