Ai aflat ceva detalii intre timp? Se pot impartasi?mihai florescu scrie:Si ceva detalii?cornelserbu scrie:da !

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai aflat ceva detalii intre timp? Se pot impartasi?mihai florescu scrie:Si ceva detalii?cornelserbu scrie:da !
Poti sa postezi si cateva imagini?fredd scrie:Eu am inlocuit 2 clipsuri cu unele luate de la alte modele de tamburi , am bricolat ceva la ele dar au iesit super. Deasemenea am reusit sa modific si frana de atac.
Salut,freespirit scrie:A incercat pana acum cineva sa modifice tamburul de la aceasta mulineta prin a schimba clipsul/clema din plastic de prindere a firului cu o clema metalica(eventual, luata de la al tambur de la alte mulinete care au clema metalica, sau, confectionate din aluminiu, inox...etc, de catre cineva priceput?
Salut! Multumesc! Tocmai am fost vineri pe la Coco, nu m-am gandit sa-l intreb!ejas scrie:Salut,freespirit scrie:A incercat pana acum cineva sa modifice tamburul de la aceasta mulineta prin a schimba clipsul/clema din plastic de prindere a firului cu o clema metalica(eventual, luata de la al tambur de la alte mulinete care au clema metalica, sau, confectionate din aluminiu, inox...etc, de catre cineva priceput?
Cei de la Weston Developments fac clipsuri pentru Infinity, https://westondevelopments.com/product/ ... 0t-spools/
Mai fac si tamburi la fata pentru Infinity cu super clipsuri (high impact), fac si discuri de carbon pentru frina principala, dar si pentru frina de la bait runner.
Ceea ce mi s-a parut extraordinar era ca faceau si mecanismul pentru Slow Oscilation la Infinity, dar trebuia sa trimiti mulineta la ei si costa mult... Ai datele de contact pe site pentru detalii.
Cauta la Coco, poate are niste clipsuri pentru tine de la alti tamburi.