Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Dar nu la fel de bine lucrate. Cel putin asa spun cei care au avut-o pe cea de la FFB iar apoi au cumparat Daiwa.Vladut Mateianu scrie: si mult mai ieftine ca Daiwa !
Cat costa cobra de la zarguzon si unde o gasesc ?Vladut Mateianu scrie:Sunt pareri si pareri. Eu le am pe ambele si nu am observat diferente majore. Ma refer la distanta de lansat, la detaliile estetice, sincer nu m-am uitat...nu prea ma intereseaza !
ffb.roalinteodor79 scrie:Cat costa cobra de la zarguzon si unde o gasesc ?Vladut Mateianu scrie:Sunt pareri si pareri. Eu le am pe ambele si nu am observat diferente majore. Ma refer la distanta de lansat, la detaliile estetice, sincer nu m-am uitat...nu prea ma intereseaza !
Poate fi testata inainte de achizitie?
Asta nu stiu, cred ca la Ffb-Claumar...alinteodor79 scrie:Cat costa cobra de la zarguzon si unde o gasesc ?Vladut Mateianu scrie:Sunt pareri si pareri. Eu le am pe ambele si nu am observat diferente majore. Ma refer la distanta de lansat, la detaliile estetice, sincer nu m-am uitat...nu prea ma intereseaza !
Poate fi testata inainte de achizitie?
Vezi ca e recomandata up to 100 yards adica max 92 metri si parca se face doar de 20 sau 22 mm .mimisikuuu scrie:Ar mai fi o varianta mai ieftina,in jur de 220 ron,insa nu e curbata si nu stiu ce dezavantaje sunt fata de cea curbata,despre asta vorbesc http://m.youtube.com/watch?v=3mVYF1GsDdE
Mai mult nici nu ma intereseazazfcristian scrie:Vezi ca e recomandata up to 100 yards adica max 92 metri si parca se face doar de 20 sau 22 mm .mimisikuuu scrie:Ar mai fi o varianta mai ieftina,in jur de 220 ron,insa nu e curbata si nu stiu ce dezavantaje sunt fata de cea curbata,despre asta vorbesc http://m.youtube.com/watch?v=3mVYF1GsDdE
Nu vrei sa o vinzi pe cea de la Daiwa...iesi in castig cu niste bani si iti iei inca una de la FFBVladut Mateianu scrie:Sunt pareri si pareri. Eu le am pe ambele si nu am observat diferente majore. Ma refer la distanta de lansat, la detaliile estetice, sincer nu m-am uitat...nu prea ma intereseaza !