Am un rod pod Daiwa Infinity din inox si ma gandesc sa il schimb pe un X2 Calibur.Nu vreau sa mai investesc in 2 picheti +2 angulatori si pichetii originali sunt prea scurti, este un rod pod foarte bun pentru ponton.Am gasit de cumparat Calibur in aceiasi bani cu cat as da Daiwa, merita schimbul?La Calibur am picioarele mai lungi, nu mai trebuie sa investesc.Calibur este mai usor ca si Daiwa, dar probabil ca nu mai are aceiasi stabilitate.Astept si parerea voastra care ati avut X2 Calibur, daca merita sa fac schimbul sau nu.Multumesc
Nici o parere.Ce sa fac?Sa raman la Daiwa?Ma gandeam ca nu are rost sa investesc 250-300 ron in 2 picheti de inox + 2 angulatori, cand puteam sa cumpar un Calibur si nu mai trebuie sa fac investitia.Mai astept pareri....Multumesc
N-are rost sa-ti iei calibur!!!Tremura din toate incheieturile!!!!
Dar nici sa-ti iei picheti si angulatori nu e o rezolvare!!!
Parerea mea e ca solar e solutia ..eu cel putin asta am facut!!!
Multumesc pentru sfat.Deocamdata raman cu Infinity si ma descurc cum pot.Am zis ca nu mai investesc in rod pod, am altele pe lista .Daca era sa vand Infinity si sa cumpar in aceiasi bani Calibur, era o posibilitate.
Multumesc pentru sfaturi.Si eu m-am gandit sa raman la Infinity sezonul asta.Daca o sa fie nevoie sa pescuiesc cu varfurile lansetelor mai sus, am sa folosesc picheti individual si gata.