daiwa saltiga

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

florin-v scrie:Sincer sa fiu as dori un pescuit la rechini el sa traga de mine eu de el.........of ce vise :cry: :cry: :cry: :cry:
Vis-a-vis de ce ai afirmat mai inainte cu ..."poti scoate rechini.dar nu poti scoate un crap.." tine cont ca la rechin dai cu "sfoara" nu cu guta de 0,25 :wink:
Si aia nu e mulineta nici de rechini...
Milionar excentric

florin-v

Mesaj de florin-v »

hai ce deja te contrazici singur, citeste atent cap coada si ai sa vezi !!!! ba e de crap , ba de rechin dar are sfoara, ba ca-i de spining nici tu nu stii ce mai zici.
iar pentru tine punct de la mine in conversatii
" NU MARI, DA RARI "

checienriliz

Mesaj de checienriliz »

Saltiga este o mulineta dedicata EXCLUSIV surf spinningului (pescuit in ocean cu naluci)

sint americanii timpiti in unele privinte, dar la pescuit de genul asta se pricep ...

puncte ... puncte
"A-ti rata viata inseamna sa ajungi la poezie fara ajutorul talentului." Emil Cioran

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Din cate vad eu e o mulineta de spinning... daca dai la crap cred ca gasesti si variante mai "dedicate"
esti putin dus in eroare cu notiunea de spining.La ameracani mulinetele cu tambur fix se numesc de "spining" , indiferent ca sint Shimano Stradic sau Daiwa Emblem Pro, poti sa verifici ,restul mulinetelor sint baitcast si fly.

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Din cate vad eu e o mulineta de spinning... daca dai la crap cred ca gasesti si variante mai "dedicate"
esti putin dus in eroare cu notiunea de spining.La ameracani mulinetele cu tambur fix se numesc de "spining" , indiferent ca sint Shimano Stradic sau Daiwa Emblem Pro, poti sa verifici ,restul mulinetelor sint baitcast si fly.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”