Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pentru ideea asta, acum fix un an, mi-am pus in cap sustinataorii unei firme de top.Alin Galbenu scrie:Salut
Comparatia ta este un fel de: cea mai scumpa mulineta de la o firma medie, sau cea mai ieftina de la o firma de top. Eu personal, niciodata nu as alege varianta a 2-a.
Alin Galbenu scrie:Salut
Comparatia ta este un fel de: cea mai scumpa mulineta de la o firma medie, sau cea mai ieftina de la o firma de top. Eu personal, niciodata nu as alege varianta a 2-a.
crapmikaze scrie:E o mulinetă modesta,dar își face treaba,am avut 2 sezoane windcast S 5500 , fără probleme.Alin Galbenu scrie:Salut
In cheie rabinica, amandoi aveti dreptate.crapmikaze scrie:Alin Galbenu scrie: E o mulinetă modesta,dar își face treaba,am avut 2 sezoane windcast S 5500 , fără probleme.
Am mai spus, suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine.
Eu mi-am dat cu părerea ținând cont de bugetul lui Cristian. Noua nu l-as fi sfătuit sa-si cumpere, oricum nu ar fi găsit (in țara ).banc cristian scrie:Salutare,
As avea si eu o dilema de rezolvat. Vreau sa imi schimb mulinetele si la bugetul de 200-300 ron, am gasit mulinetele mai sus sh