Daiwa windcast s 5000 ld vs okuma axeon v2 80

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

banc cristian
Puncte: 0

Daiwa windcast s 5000 ld vs okuma axeon v2 80

Mesaj de banc cristian »

Salutare,
As avea si eu o dilema de rezolvat. Vreau sa imi schimb mulinetele si la bugetul de 200-300 ron, am gasit mulinetele mai sus sh. Despre Okuma aud cuvinte de lauda, iar de Daiwa, avand in vedere ca e modelul S fara QD, mu stiu ce sa cred.
Va multumesc anticipat!

Alin Galbenu
Moderator

Re: Daiwa windcast s 5000 ld vs okuma axeon v2 80

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut
Comparatia ta este un fel de: cea mai scumpa mulineta de la o firma medie, sau cea mai ieftina de la o firma de top. Eu personal, niciodata nu as alege varianta a 2-a.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Alin Galbenu scrie:Salut
Comparatia ta este un fel de: cea mai scumpa mulineta de la o firma medie, sau cea mai ieftina de la o firma de top. Eu personal, niciodata nu as alege varianta a 2-a.
Pentru ideea asta, acum fix un an, mi-am pus in cap sustinataorii unei firme de top.
Asa ca ai grija. :D

banc cristian

Mesaj de banc cristian »

Asta e si dilema mea, ce ar rezista mai mult in timp, fiabilitate, pt ca la caracteristici si pt ce imi trebuie mie ar fi cam la fel. Va multumesc

gabize

Mesaj de gabize »

Dacă vrei să o pui la muncă, okuma. Pentru pescuit de relaxare, câteva partide pe an, oricare.
Susţin pescuitul catch & release!

crapmikaze

Mesaj de crapmikaze »

Alin, din câte știu eu S-ul e cea mai ieftină din seria windcast, cred ca confunzi cu Crosscast când spui ca e cea mai ieftină de la o firma de top.
E o mulinetă modesta,dar își face treaba,am avut 2 sezoane windcast S 5500 , fără probleme. Chiar te poate surprinde la ce distante poți ajunge cu aceasta, folosită pe un băț tot mediocru sa zicem, Black Widow.Vroiam sa zic ca nu ai nevoie de un vârf de gama ca sa fi mulțumit de acel produs, pana la urma Daiwa e Daiwa

banc cristian

Mesaj de banc cristian »

Carpmikaze are dreptate, e vorba de varianta s de la windcast

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

crapmikaze scrie:
E o mulinetă modesta,dar își face treaba,am avut 2 sezoane windcast S 5500 , fără probleme.

Nu este deloc modesta, atata timp cat costa peste 100EUR. Modesta era, la 200 lei. Windcast S este o mulineta foarte scumpa pentru ceea ce reprezinta. Nu prea am vazut sa existe prin magazinele noastre dar din cate stiu, costa dublu cat okuma Longbow. Este o parere strict personala. Eu nu as alege niciodata Windcast in varianta S, in loc de Okuma Axeon sau Longbow.
Am mai spus, suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine.

Alexandru.B

Mesaj de Alexandru.B »

crapmikaze scrie:
Alin Galbenu scrie: E o mulinetă modesta,dar își face treaba,am avut 2 sezoane windcast S 5500 , fără probleme.

Am mai spus, suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine.
In cheie rabinica, amandoi aveti dreptate.
If time is money, I'll spend my money on time.

crapmikaze

Mesaj de crapmikaze »

banc cristian scrie:Salutare,
As avea si eu o dilema de rezolvat. Vreau sa imi schimb mulinetele si la bugetul de 200-300 ron, am gasit mulinetele mai sus sh
Eu mi-am dat cu părerea ținând cont de bugetul lui Cristian. Noua nu l-as fi sfătuit sa-si cumpere, oricum nu ar fi găsit (in țara ).
Modesta , ma refeream la locul care il ocupa in gama Windcast si la ce poate face aceasta mulinetă.
Si la mine e doar parere personala. Cu Longbow te ia somnul pana aduci montura la mal si nu te ajuta la distanța in lansare, cu windcast S se schimba situația. In bugetul lui Cristian si la ce se orientează el sa cumpere, ii recomand S-ul. (Se poate regla si frâna prin înlocuirea saibei)
La preț de raft , dintre windcast si okuma si eu as fi optat tot ptr Longbow , cu toate ca o consider o mulinetă ptr Dunăre mai mult, sau ptr axeon. Oricum sunt sigur ca noi ne dam cu părerea aici si Cristian deja s-a hotărât si o sa-si cumpere altceva , așa se întâmpla mereu :-D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”