Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Senzorii Delkim EV+ nu au emitator. Doar modelul TXi.nit_matias scrie:Salutari tuturor,
Are cineva idee daca senzorii Delkim EV+ se pot folosi cu statia RX tot de la Delkim, sau ce ar trebui facut ca sa ii conectezi la statie?
nu numai ca nu functioneaza cum trebuie , plus oricum ajungi la acelasi pret cu tx-i , si numai are rost sa te complicilucianman scrie:Senzorii Delkim EV+ nu au emitator. Doar modelul TXi.nit_matias scrie:Salutari tuturor,
Are cineva idee daca senzorii Delkim EV+ se pot folosi cu statia RX tot de la Delkim, sau ce ar trebui facut ca sa ii conectezi la statie?
Poti cumpara sistemul de la Gardner cu emitator care il mufezi in senzor si statie (il gasesti la BF) - dar am auzit oameni care nu sunt tocmai multumiti de cum functioneaza, ma refer la raspunsul pe statie.
ce socoteli ai facut tu? cand ai pescuit ultima oara cu delkimii tai pe vant, pe plaure sau pe ponton? aia sunt senzori facuti pentru apele din UK, und ese pescuieste mult cu firul moale (slack line), stil pe care la noi nu il foloseste nimeni. Uita-te cu mai mare atentie la filmele Korda si o sa vezi de ce sunt atat de apriciati acolo. Romanii pescuiesc cu firele intinse si orice atingere a firului produce un bip. Daca dormi si te trezeste de 100 de ori pe noapte, sa vezi cum iti bagi p..a in ei. Daca ii setezi pe sensibilitate mica, poti sa-ti iei adio de la semanlizarea trasaturilor pe cadere. Daca ai bani de Tx-i mai bine uita-te la Fox Nx-R sau Nash Siren (pe astia am pus ochii pt la iarnacarp_master scrie:nu numai ca nu functioneaza cum trebuie , plus oricum ajungi la acelasi pret cu tx-i , si numai are rost sa te complicilucianman scrie:Senzorii Delkim EV+ nu au emitator. Doar modelul TXi.nit_matias scrie:Salutari tuturor,
Poti cumpara sistemul de la Gardner cu emitator care il mufezi in senzor si statie (il gasesti la BF) - dar am auzit oameni care nu sunt tocmai multumiti de cum functioneaza, ma refer la raspunsul pe statie.
vinde le si ia txi