DELKIM

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

nit_matias
Pescar de competitie
Puncte: 0

DELKIM

Mesaj de nit_matias »

Salutari tuturor,

Are cineva idee daca senzorii Delkim EV+ se pot folosi cu statia RX tot de la Delkim, sau ce ar trebui facut ca sa ii conectezi la statie?
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Lucian Manea

Re: DELKIM

Mesaj de Lucian Manea »

nit_matias scrie:Salutari tuturor,

Are cineva idee daca senzorii Delkim EV+ se pot folosi cu statia RX tot de la Delkim, sau ce ar trebui facut ca sa ii conectezi la statie?
Senzorii Delkim EV+ nu au emitator. Doar modelul TXi.

Poti cumpara sistemul de la Gardner cu emitator care il mufezi in senzor si statie (il gasesti la BF) - dar am auzit oameni care nu sunt tocmai multumiti de cum functioneaza, ma refer la raspunsul pe statie.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

lucianman scrie:

Poti cumpara sistemul de la Gardner cu emitator care il mufezi in senzor si statie (il gasesti la BF) - dar am auzit oameni care nu sunt tocmai multumiti de cum functioneaza, ma refer la raspunsul pe statie.
nu numai ca nu functioneaza cum trebuie , plus oricum ajungi la acelasi pret cu tx-i , si numai are rost sa te complici
vinde le si ia txi
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

Uita de delkim daca vrei sa te numeri printre romanii fericiti!:))
Eu am Fox EOS cu statie ATTX Gardner si functioneaza impecabil. Am luat statia de la baietii de la Big Fish si initial am fost sceptic (tocmai vandusem senzorii Delkim si nu prea mai credeam in povesti frumoase), dar acum sunt foarte incantat de sistem. M-a costat la jumate cat Tx-iurile si mi-a ramasa si de-o bere :))

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

carp_master scrie:
lucianman scrie:

nu numai ca nu functioneaza cum trebuie , plus oricum ajungi la acelasi pret cu tx-i , si numai are rost sa te complici
vinde le si ia txi
ce socoteli ai facut tu? cand ai pescuit ultima oara cu delkimii tai pe vant, pe plaure sau pe ponton? aia sunt senzori facuti pentru apele din UK, und ese pescuieste mult cu firul moale (slack line), stil pe care la noi nu il foloseste nimeni. Uita-te cu mai mare atentie la filmele Korda si o sa vezi de ce sunt atat de apriciati acolo. Romanii pescuiesc cu firele intinse si orice atingere a firului produce un bip. Daca dormi si te trezeste de 100 de ori pe noapte, sa vezi cum iti bagi p..a in ei. Daca ii setezi pe sensibilitate mica, poti sa-ti iei adio de la semanlizarea trasaturilor pe cadere. Daca ai bani de Tx-i mai bine uita-te la Fox Nx-R sau Nash Siren (pe astia am pus ochii pt la iarna :evil: )
Nu va inteleg pe cei care recomandati cu atata lejeritate cumpararea unui produs de aproape 3500 de lei..

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Popescugeorge,
Ai setarea local si distance la statie si avertizori.
Daca se folosesc corect, impreuna cu o setare a sensibilitatii pe mediu in ambele variante poti pescui fara nici o probleme pe vant, pontaon, ploaiei, etc.
Mai studiaza.....
Inca ceva: cum pescuiesti tu pe plaure? Te sui pe el?
C. S. PELICANUL

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vinde-i si ia-ti ATT :)

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Poti cumpara sistemul de la Gardner cu emitator care il mufezi in senzor si statie (il gasesti la BF) - dar am auzit oameni care nu sunt tocmai multumiti de cum functioneaza, ma refer la raspunsul pe statie.[/quote]
vinde le si ia txi[/quote]

ce socoteli ai facut tu? cand ai pescuit ultima oara cu delkimii tai pe vant, pe plaure sau pe ponton? aia sunt senzori facuti pentru apele din UK, und ese pescuieste mult cu firul moale (slack line), stil pe care la noi nu il foloseste nimeni. Uita-te cu mai mare atentie la filmele Korda si o sa vezi de ce sunt atat de apriciati acolo. Romanii pescuiesc cu firele intinse si orice atingere a firului produce un bip. Daca dormi si te trezeste de 100 de ori pe noapte, sa vezi cum iti bagi p..a in ei. Daca ii setezi pe sensibilitate mica, poti sa-ti iei adio de la semanlizarea trasaturilor pe cadere. Daca ai bani de Tx-i mai bine uita-te la Fox Nx-R sau Nash Siren (pe astia am pus ochii pt la iarna :evil: )
Nu va inteleg pe cei care recomandati cu atata lejeritate cumpararea unui produs de aproape 3500 de lei..[/quote]
nu stii despre ce vorbesti , daca tu nu ai reusit sa le reglezi , asta nu seamna ca nu sunt buni...
am pescuit cu ele de cand pescuiesc in toate conditiile si nu am avut cea mai mica problema...
dar fiecare cu opinia lui
Paturica cu maneci

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

omul e suparat pe delkim , pe toate topicurile legat de delkim se vede..
nu poti sa il convingi , ca noi numai la apa calma am pescuit pana acum , de 5 ani nu am nimerit nici-un weekend la ponton sau plaur la tancabesti , asa ca nu am de unde sa stiu cum stie el ...sa ne scuze ca ne am bagat...
Paturica cu maneci

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”