De asemenea, dar e valabil si pentru orice aroma, care sunt 3 optiuni care sa si reziste bine in timp si la temperaturile de vara, nu neaparat in soare, pentru ca am un dip neon de la......, de lucerna, pe care l-am luat deja vechi(pentru ca nu se mai gaseste), si miroase a ranced, mai are si problema ambalajului, sunt borcanelele acelea de aproximativ 200 ml, cu 100 ml de dip, si sunt printre cele mai proaste recipiente, oricat le-ai strange, tot nunse inchid bine si mai si curge din ele, evident, au contact si cu aerul, dar rancezeala asta nu mi se pare in ordine, inca mai am dip-uri si boillies-uri si porumb tinute in dip si de 7 ani, pe vremurile cand mai erau produse de calitate, si se mentin perfect...SBS, Nutrabaits, Solar, Star Baits, chiar si Senzor...
P.S. Ca idee, pentru cine constata aceeasi problema, doar la tipul acesta de recipient/borcanel(folosit mai ales la dip-ul Neon), sa pastreze dip-ul in alt recipient, chiar daca ia o data contact cu aerul...barem nu va sta continuu asa...

Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!