Discutii conexe - echipament

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Discutii conexe - echipament

Mesaj de Albert »

Foarte faine prezentarile tale. Ajuta foarte mult informatiile si, mai ales, pozele reale.
Poate se sesizeaza administratorii si fac un subforum pentru topicurile tale. Ar fi organizate si poate i-ar determina si pe altii sa faca asemenea recenzii.
Ar fi chiar indicat ca vanzatorii profesionisti sa faca asa ceva pentru produsele care vad ca-s populare pe forum(lansetele Shimano, produsele lui Mitranescu, etc,etc,etc)

gor965
Moderator

Re: PREZENTARE SCAUN NASH INDULGENCE BIG DADDY

Mesaj de gor965 »

Albert scrie:......
Ar fi chiar indicat ca vanzatorii profesionisti sa faca asa ceva pentru produsele care vad ca-s populare pe forum(lansetele Shimano, produsele lui Mitranescu, etc,etc,etc)
M-as mira ca vanzatorii profesionisti sa aiba timp sa faca genul asta de review (text descriere + foto). Din ce am observat pe la altii, produsele (in special cele noi) au in general parte de o prezentare video scurta pe net (Youtube) facuta de un comerciant si cam atat. Review-urile cele mai complete (cu descrieri si foto in detaliu) tot utilizatorii le fac.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Albert
pescar de competitie

Re: PREZENTARE SCAUN NASH INDULGENCE BIG DADDY

Mesaj de Albert »

:) poate ar trebui sa-si faca putin timp. Daca tot sunt prezenti pe forum nu vad de ce n-ar incerca sa faca niste prezentari mai detaliate.
In alta ordine de idei...subforum faceti?:)

Bogdan Zaharia
Moderator

Re: Discutii conexe - echipament

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Pentru a face acel subforum avem nevoie si de ajutorul vostru, al utilizatorilor, eu nu am toate sculele de pescuit și plus de ăsta nici nu sunt a toate știutor, m am gândit sa prezint câteva produse din ce am, din ce am folosit și din alte surse unde sunt prezentate destul de bine produsele
am zis sa le prezint pe fiecare în parte pentru ca am întâmpinat veșnică problema, întrebi ceva și ți se răspunde altceva sau se face referire la alt produs.
Cauți sa iți achiziționezi un produs îl găsești într un singur topic, găsești fotografii reale, dimensiuni și feedback pozitiv sau negativ despre și numai despre acel produs
ImagineImagine
BÂZ

odoctee
Moderator

Re: Discutii conexe - echipament

Mesaj de odoctee »

Parerea vanzatorilor profesionisti sau a distribuitorilor o stim, sau cel putin se poate gasi destul de repede.
Aici se vrea implicarea pescarului de rand, cu date si recenzii personale, fara deviere de la subiect, cum spuse si baz mai sus cauti ceva si dai intr-un final de altele.
Topicurile de prezentare vor fi pastrate strict la subiect, haideti sa punem deget de la deget si sa facem o lista cat mai completa a echipamentului, tot noua ne va fi de folos.
Daca "prinde" sectiunea o dezvoltam pe componente gen lansete, mulinete, etc.
Parerea mea, toate cele bune,
adrian
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”