Discutii diverse lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DumiD
Pescar de competitie

Re: Discutii diverse lansete

Mesaj de DumiD »

nu refuz nimic si nu condamn pe nimeni. fiecare sa-si ia ce considera ca i se potriveste si isi permite. eu ma raportez la preturile medii, dar nu sunt retard sa-mi imaginez ca oricine isi permite sa dea 800-1000 de lei pe o mulineta sau un bat. echipamentul de pescuit e suficient de scump si fara sa achizitionam pe ideea ca scump e bun. voi realizati chestia asta?

Florin Pata
Puncte: 0

Mesaj de Florin Pata »

Vazusem ca tot se cearta lumea pe termenul calitate-pret . Pentru fiecare persoana in parte inseamna altceva , asta am vrut sa demonstrez si eu , doar asa sa nu mai existe dornici de "proprietate" a lansetei cu cel mai bun raport calitate pret .
Desigur putem vorbi de lansete cu pret mic care au si un anumit nivel de calitate , asta e cu totul altceva !
Si ca un calcul simplist al raportului calitate-pret . Sa spunem ca avem 3 lansete , una ieftina dar si proasta , una bunuta la un pret decent si una beton la pret mare ! Le notam cu intre 1 si 10 ...note ca la scoala si dupa facem media simpla , aritmetica .
Lanseta 1 - 1 la calitate si 10 la pret = 11 : 2 = 5,5 nota finala !
Lanseta 2 - 5 la calitate si 8 la pret = 13 : 2 = 6,5 nota finala !
Lanseta 3 - 10 la calitate si 5 la pret = 15 : 2 = 7,5 nota finala !
Desigur fiecare se poate juca si sa introduca cifrele lui....sa ajunga la concluziile lui , iar marele si mult discutatul calitate-pret sa fie diferit pentru fiecare dintre noi !
Cum a mai spus si alt coleg si necesitatile fiecaruia sunt diferite chiar si la gamele foarte scumpe . Cand am inceput sa bag bani seriosi in pescuit , m-am luat dupa recomandarile altora...."daca iti iei alea....esti...beton :lol: " ! Bineinteles ca nu am fost multumit si am schimbat si betele si mulinetele rapid , dupa ce AM PUS MANA PE ALTELE...pe balta datorita bunavointei unor colegi care m-au lasat sa le folosesc cateva minute .
Spor !

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Sa spunem ca avem 3 lansete , una ieftina dar si proasta , una bunuta la un pret decent si una beton la pret mare ! Le notam cu intre 1 si 10 ...note ca la scoala si dupa facem media simpla , aritmetica .
Lanseta 1 - 1 la calitate si 10 la pret = 11 : 2 = 5,5 nota finala !
Lanseta 2 - 5 la calitate si 8 la pret = 13 : 2 = 6,5 nota finala !
Lanseta 3 - 10 la calitate si 5 la pret = 15 : 2 = 7,5 nota finala !
Desigur fiecare se poate juca si sa introduca cifrele lui....sa ajunga la concluziile lui , iar marele si mult discutatul calitate-pret sa fie diferit pentru fiecare dintre noi !
"Crede şi nu cerceta"! Nu ştii ce se poate ascunde în spatele aparenţelor, uneori îl poţi găsi pe Necuratu'. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

carbocalm scrie:Ioane,
Pentru mine pescuitul la crap este in stand-by. Nu mai am timp de balti noi, iar de carpodroame m-am plictisit.

Dupa ce voi rezolva cu achiztia de barca si motor , imi voi face doua ansamble pentru pescuit din barca pe Dunare, probabil colmic calibra se incadreaza in cel mai bun raport calitate/pret.

Momentan, din ce lansete am,cel mai bun raport calitate/pret are un gloomis nrx.
Si, dintre lansetele pe care le-ai avut de-a lungul timpului, care e, in opinia ta, cea cu cel mai bun raport calitate-pret?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”