Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
"Crede şi nu cerceta"! Nu ştii ce se poate ascunde în spatele aparenţelor, uneori îl poţi găsi pe Necuratu'.Sa spunem ca avem 3 lansete , una ieftina dar si proasta , una bunuta la un pret decent si una beton la pret mare ! Le notam cu intre 1 si 10 ...note ca la scoala si dupa facem media simpla , aritmetica .
Lanseta 1 - 1 la calitate si 10 la pret = 11 : 2 = 5,5 nota finala !
Lanseta 2 - 5 la calitate si 8 la pret = 13 : 2 = 6,5 nota finala !
Lanseta 3 - 10 la calitate si 5 la pret = 15 : 2 = 7,5 nota finala !
Desigur fiecare se poate juca si sa introduca cifrele lui....sa ajunga la concluziile lui , iar marele si mult discutatul calitate-pret sa fie diferit pentru fiecare dintre noi !
Si, dintre lansetele pe care le-ai avut de-a lungul timpului, care e, in opinia ta, cea cu cel mai bun raport calitate-pret?carbocalm scrie:Ioane,
Pentru mine pescuitul la crap este in stand-by. Nu mai am timp de balti noi, iar de carpodroame m-am plictisit.
Dupa ce voi rezolva cu achiztia de barca si motor , imi voi face doua ansamble pentru pescuit din barca pe Dunare, probabil colmic calibra se incadreaza in cel mai bun raport calitate/pret.
Momentan, din ce lansete am,cel mai bun raport calitate/pret are un gloomis nrx.