Euro Swinger sau MK2 ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

nutrabite
Puncte: 0

Euro Swinger sau MK2 ?

Mesaj de nutrabite »

Ash dorii f. tare sa achizitzionez unul din cele 2 modele mentzionate shi nu ma pot pronuntza fara sa mai consult shi alte pareri in prealabil. Sunt f. incantat de prinderea de la fir a MK2ului dar shi mi se pare cam rudimentara cea a euroswingerului, dar pe de alta parte regrajul de la euro se pare ca face totzi banii spre dif. de MK2 la care lipseshte cu desavarshire. Ash dorii shi alte pareri. Multzumiri anticipate.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

euro :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

mk 2, cu reglajul, o sa vezi daca iti iei, nu o sa prea umblii...reglajul o sa-l faci doar din contragreutate....! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Re: Euro Swinger sau MK2 ?

Mesaj de Cristi Y »

nutrabite scrie:Ash dorii f. tare sa achizitzionez unul din cele 2 modele mentzionate shi nu ma pot pronuntza fara sa mai consult shi alte pareri in prealabil. Sunt f. incantat de prinderea de la fir a MK2ului dar shi mi se pare cam rudimentara cea a euroswingerului, dar pe de alta parte regrajul de la euro se pare ca face totzi banii spre dif. de MK2 la care lipseshte cu desavarshire. Ash dorii shi alte pareri. Multzumiri anticipate.
Daca tu crezi ca firma Fox foloseste sisteme rudimentare la cel mai elaborat swinger pe care-l produce... :? , de ce mai stai pe ganduri?

Daca cei de la Fox (care banuiesc ca aloca ceva fonduri cercetarii) considerau ca sistemul de prindere de la MK II este cel mai bun ce i-ar fi impiedicat sa i-l foloseasca si la Euroswinger??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

nutrabite

Re: Euro Swinger sau MK2 ?

Mesaj de nutrabite »

@Cristi Y

"Rudimentare" e un pic cam mult spus (recunosc), dar spre diferentza de sistemul de la mk2 este un pic mai putzin elaborat (sper ca nu te mai simtzi jenat cu acest "mai putzin elaborat")

In alta ordine de ideii ai dreptate cei de la fox "aloca ceva fonduri cercetarii" shi din punctul meu de vedere sistemul de prindere de la MK II este cel mai bun (sau cel putzin mai elaborat ca cel de la euro) shi ca sa_tzi raspund la intrebarea " de ce nu l_au folosit (sist. de prindere) shi la euro?", este datorita faptului (numai o parere personala) ca nu ar mai vinde nici 1 mk2 pt. ca eoroswingeru' cu prinderea la mk2 ar fi swingeru' perfect. (parerea mea)

freecarp

Mesaj de freecarp »

schimbi capetele de pe mk2 pe euroswinger si ai swingeru perfect! aici in germania multi o fac!

nutrabite

Mesaj de nutrabite »

freecarp scrie:schimbi capetele de pe mk2 pe euroswinger si ai swingeru perfect! aici in germania multi o fac!
Merci f. mult pt. sfat, recunosc ma m_am gandit shi la varianta asta dar nu am crezut ca este posibil. (trebuie facuta vro' improvizatzie sau pur shi simplu permit schibarea capetelor?)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

nu necesita nici o modificare dar nu este cine stie ce solutie folosind capul de MK II , eu am incercat acest lucru acum doi ani cu un singur swinger pentru testare dar am avut neplacuta surpriza sa sara prinderea la vant puternic asa ca m-am potolit

@nutrabite

crezi ca firma Fox nu este tentata sa realizeze swingerul perfect (daca ar fi asa de simplu cum zici tu ) mai ales ca exista N firme concurente producatoare de swingere
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

nutrabite

Mesaj de nutrabite »

Va multzumesc pt. parerile impartashitein timp destul de scurt shi pt. interesul acordat dilemei mele (shi sper sa fie de ajutor shi altora). Dar din experientzele proprii putetzi spune care dintre cele 2 swingere se comporta mai bine shi de ce! Eu tind sa merg pe MK 2 shi nu pe euro din cauza prinderii pe fir a euroswingerului pt ca la cel din urma mi se pare ca in anumite conditzii ar putea ciupii firul la intzepare. (atzi auzit sau atzi patzait asha ceva?)

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

folosesc euroswinger si iti pot spune ca nu se pune problema ciupitului firului

totusi sunt FOX si astia nu se joaca

intr-adevar, sistemul de la MK 2 mi se pare mai ok dar astia nu au lumina

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”