Fir inaintas

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fir inaintas

Mesaj de Madalin Dirla »

:lol: :lol: :lol:
Alexandru Mihai scrie:
Madalin Dirla scrie:Max,arata-ne si noua nodurile supreme daca nu-i secret :D
NU vreau!.... :mrgreen:

kyosmin

Mesaj de kyosmin »

max-carpfishing scrie:Eu din vara trecuta dupa ce au gresit uni de de la un magazin on line si mi-au trimis o rola de Berkley Whiplash de 0,28 in loc de 0,21,folosesc doar inaintasi mono conici de culoare rosie...asa cand fac o comanda nu mai au ce incurca :lol: plus ca jonglez cu grosimea lui la nod cum doresc eu :wink:
PS:Daca nu sti ce nod sa folosesti...spune ca it arat pe doua noduri,din care unul este nodul suprem,cel mai simplu de realizat si totodata cel mai performant nod din cate exista pe planeta...l-am folosit fara sa-mi faca probleme in toate combinatile posibile,pana si in combinatia de mono 0,35 mm cu inaintas mono 0,45 mm,lansat din mana de pe mal. :lol:
Salut.
Poti sa spui macar ce fir mono conic folosesti
Membru Fondator - Enjoy Fishing Club
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Mircea30

Mesaj de Mircea30 »

sincer nu stiu la ce va trebuie acesti ,,inaintasi,, le ca are rostul? cu cat mai multe noduri pe fir ca atat e riscul sa fie rupt de peste sau sa se incalceasca la aruncareun fir de 0,35 mm sau 0,40 mm e ok si atzi rezista 20 de kg ;) cautale pe cele de la trabuco

carpone

Mesaj de carpone »

Mersi, Max pt. filmulet.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Mircea30 scrie:sincer nu stiu la ce va trebuie acesti ,,inaintasi,, le ca are rostul? cu cat mai multe noduri pe fir ca atat e riscul sa fie rupt de peste sau sa se incalceasca la aruncareun fir de 0,35 mm sau 0,40 mm e ok si atzi rezista 20 de kg ;) cautale pe cele de la trabuco
La cei 12 ani ai tai ar trebui sa asculti mai mult sfaturile altora mai experimentati si in felul asta o sa si inveti multe lucruri

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

cristi30 scrie:
Mircea30 scrie:sincer nu stiu la ce va trebuie acesti ,,inaintasi,, le ca are rostul? cu cat mai multe noduri pe fir ca atat e riscul sa fie rupt de peste sau sa se incalceasca la aruncareun fir de 0,35 mm sau 0,40 mm e ok si atzi rezista 20 de kg ;) cautale pe cele de la trabuco
La cei 12 ani ai tai ar trebui sa asculti mai mult sfaturile altora mai experimentati si in felul asta o sa si inveti multe lucruri
Mai mult, se baga in toate topicurile si imparte "sfaturi", aveti grija cu mircea "30".

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

Alexandru Mihai scrie:
NU vreau!.... :mrgreen:
Te rugam frumos!

razvan_bv

Mesaj de razvan_bv »

Madalin Dirla scrie:Eu folosesc un textil de la Dan Mitranescu,se numeste Maxxxx si este in jur de 30 lei rola si are 100 m.
Folosesc acelasi textil de 0,25mm si pot spune ca este foarte bun.Il recomand.Numai bine !
C&R

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

Ce secret sa fie :D Dintre cele 8-9 noduri care se pot folosi,eu am ales doua noduri mari si late...la nodurile astea ideea e sa fie cat mai mic ,conic si rezistent,deci din toate cele 8-9 noduri,lasand rezistenta la rupere deoparte,rezistenta care e la fel la toate,cate noduri ies conice?eu stiu ca doua mari si late :lol: unul (mai "greu" de relizat) este nimeni altul decat legendarul The Mahin Knot,iar celalalt mai simplu de realizat si la fel de eficace este...Shockleader Knot :lol: Eu nu am vrut sa evit discutile de iarna :lol: ,de aceia am preferat varianta PM-ului...le -am raspuns la toti care m-au intrebat pe privat...foto cu toti pasii de urmat pentru realizarea lor,plus bonus un video interesant :wink:

PS:Acum folosesc Shock Leader Evo Superlines 5x15 Rosso,diametru 0,20 -0,52mm,din care tai aproximativ 2 metri din partea groasa si 8 m din partea subtire...Berkley Whiplash sau mono gros,depinde de situatie.

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

Mi -a luat setarile forumului butonul de modificat...vroiam sa spun(modific):"...Eu am vrut sa evit discutile de iarna :lol: ..."

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”