Alexandru Mihai scrie:NU vreau!....Madalin Dirla scrie:Max,arata-ne si noua nodurile supreme daca nu-i secret
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Alexandru Mihai scrie:NU vreau!....Madalin Dirla scrie:Max,arata-ne si noua nodurile supreme daca nu-i secret
Salut.max-carpfishing scrie:Eu din vara trecuta dupa ce au gresit uni de de la un magazin on line si mi-au trimis o rola de Berkley Whiplash de 0,28 in loc de 0,21,folosesc doar inaintasi mono conici de culoare rosie...asa cand fac o comanda nu mai au ce incurcaplus ca jonglez cu grosimea lui la nod cum doresc eu
![]()
PS:Daca nu sti ce nod sa folosesti...spune ca it arat pe doua noduri,din care unul este nodul suprem,cel mai simplu de realizat si totodata cel mai performant nod din cate exista pe planeta...l-am folosit fara sa-mi faca probleme in toate combinatile posibile,pana si in combinatia de mono 0,35 mm cu inaintas mono 0,45 mm,lansat din mana de pe mal.
La cei 12 ani ai tai ar trebui sa asculti mai mult sfaturile altora mai experimentati si in felul asta o sa si inveti multe lucruriMircea30 scrie:sincer nu stiu la ce va trebuie acesti ,,inaintasi,, le ca are rostul? cu cat mai multe noduri pe fir ca atat e riscul sa fie rupt de peste sau sa se incalceasca la aruncareun fir de 0,35 mm sau 0,40 mm e ok si atzi rezista 20 de kgcautale pe cele de la trabuco
Mai mult, se baga in toate topicurile si imparte "sfaturi", aveti grija cu mircea "30".cristi30 scrie:La cei 12 ani ai tai ar trebui sa asculti mai mult sfaturile altora mai experimentati si in felul asta o sa si inveti multe lucruriMircea30 scrie:sincer nu stiu la ce va trebuie acesti ,,inaintasi,, le ca are rostul? cu cat mai multe noduri pe fir ca atat e riscul sa fie rupt de peste sau sa se incalceasca la aruncareun fir de 0,35 mm sau 0,40 mm e ok si atzi rezista 20 de kgcautale pe cele de la trabuco
Te rugam frumos!Alexandru Mihai scrie:NU vreau!....Madalin Dirla scrie:Max,arata-ne si noua nodurile supreme daca nu-i secret
Folosesc acelasi textil de 0,25mm si pot spune ca este foarte bun.Il recomand.Numai bine !Madalin Dirla scrie:Eu folosesc un textil de la Dan Mitranescu,se numeste Maxxxx si este in jur de 30 lei rola si are 100 m.
Ce secret sa fieMadalin Dirla scrie:Max,arata-ne si noua nodurile supreme daca nu-i secret