fl strategist

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

alex0613
Puncte: 0

Re: fl strategist

Mesaj de alex0613 »

osc1or scrie:
DumiD scrie:Eu as merge pe mtx 14 și mulinete Okuma Custom Black sau Okuma Axeon BF, ieși la același preț lansetă + mulineta ca strategist + powerliner
Daca omul nu incarca mtx 8 sigur nu incarca nici mtx 14.
Eu i as recomanda FL.
Mie okuma powerliner nu mi-au placut deloc. Au fost singurele mulinete pe care le-am vandut dupa fix o partida.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
De ce nu tiau placut? ideea este ca powerline le iau la un pret bun 230 de lei noi garantie din magazin un prieten mi le ia pe discount lui manager la o firma de pescuit.ele normal find(340ron)..el a zis ca powerline nu ar avea moarte si axeonu la fel... daca custom black sunt bune le pot lua +strategistu... dar mtx nu mai vreau prea rigide... am pescuit cu betele unui prieten fox warrior erau superbe placere drill puteai sa arunci cu ele dar depasesc bugetul

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Daca mtx8 ti s-au parut rigide, poate ar trebui sa-ti schimbi stilul de aruncare sau sa te duci la sala :))
Nu vreau sa fiu rau dar flescaiturile astea de fl, dupa 1 an de stat in soare, se vor inmuia si mai rau. Daca vrei lansete moi, de ce nu treci pe feedere?
Nu as da niciodata un mtx8 pe un strategist.

alex0613

Mesaj de alex0613 »

Alin Galbenu scrie:Daca mtx8 ti s-au parut rigide, poate ar trebui sa-ti schimbi stilul de aruncare sau sa te duci la sala :))
Nu vreau sa fiu rau dar flescaiturile astea de fl, dupa 1 an de stat in soare, se vor inmuia si mai rau. Daca vrei lansete moi, de ce nu treci pe feedere?
Nu as da niciodata un mtx8 pe un strategist.
Eu zic ca fac sala de 12 ani culturism campion juniori zonale ..nu e vorba de forta ma retine ceva cand arunc cu ele cu fox warrior de 3,75 mult mai moi ca mtx simteam altfel camd aruncam... imi poti sugera un bat decat sa razi alceva inafara de mtx

romanraul

Mesaj de romanraul »

Nu a ras de tine... a fost o gluma cred.. Legat de sala, nu este totul sa tragi de fiare. Tehnica este importanta si asta o dobandesti prin mult antrenament. Nu neaparat cel mai musculos este cel mai bun la box, care necesita o tehnica asa si aici, trebuie sa inveti sa pui in miscare tot corpul pentru a incarca o lanseta. Cel mai bine iti recomand sa testezi cateva lansete sa vezi ce ti se potriveste. Cu ani in urma intrebam si eu aceleasi lucruri dar pana nu am testat fizic mai multe lansete nu am reusit sa imi dau seama de ce am nevoie... Mult succes
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

alex0613

Mesaj de alex0613 »

romanraul scrie:Nu a ras de tine... a fost o gluma cred.. Legat de sala, nu este totul sa tragi de fiare. Tehnica este importanta si asta o dobandesti prin mult antrenament. Nu neaparat cel mai musculos este cel mai bun la box, care necesita o tehnica asa si aici, trebuie sa inveti sa pui in miscare tot corpul pentru a incarca o lanseta. Cel mai bine iti recomand sa testezi cateva lansete sa vezi ce ti se potriveste. Cu ani in urma intrebam si eu aceleasi lucruri dar pana nu am testat fizic mai multe lansete nu am reusit sa imi dau seama de ce am nevoie... Mult succes
Eu stiu ca nam tehnica necesara dar de asta ziceam mam simtit mult mai bine cu lanseta 3,50lb.. dasta mam gandit ca fl strategistu ar fi ok am fost in magazin si am vazut batu e subtire ,usor, lucrat binisor.. am aruncat cu barracuda competion este fff moale daiwa black widow la fel de moale

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Pai fl e la fel de moale ca baracuda competition..

Mie nu mi-au placut PL din 2 motive: infasurau foarte prost firul si aveam manivelele foarte firave.. daca propteai montura intr o creanga iti dadeau senzatia ca daca fortezi putin tinse rupe manivela...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Pl-urile mele sau ale amicilor mei s-au proptit si in crapi de 20 kg pe Dunare si n-au patit nimic
La fel cum nici in somn de 45 kg fara sa cedeze 1 cm de fir din frana. Tot pe Dunare, intr-un curent aprig
Cred ca problema e mai mult de gust, atata timp cat nu vorbim de performante (in adevaratul sens al cuvantului) la casting

Imi aduc aminte ca, intr-un numar mai vechi al unei reviste, erau comparate mai multe mulinete, printre care shimano navi, recomandata ca mulineta pt pescuit din barca, pentru ca nu avea tamburul atat de maaaare, nu aseze fiarte multe spire pe fiecare cursa etc....pana sa apara Hutchinson sa ii spuna "masina de aruncat"...ca apoi au inceput si ilustrii nostri sa lanseze cu navi mai mult decat cu super aero kisu

Eu cred ca PL este o mulineta decenta pentru majoritatea situatiilor cu care un pescar obisnuit (cum sunt 95% din cei care citesc aceasta postare) se poate intalni la pescuit

vallutu

Mesaj de vallutu »

poti sa incerci si Fox EOS 3.9m, 3.5lb, mi se par foarte bune la pretul pe care il au(283 lei/buc), in drill se simt foarte bine, nu sunt asa de moi ca fl sau epix.

alex0613

Mesaj de alex0613 »

marian_popescu scrie:Pl-urile mele sau ale amicilor mei s-au proptit si in crapi de 20 kg pe Dunare si n-au patit nimic
La fel cum nici in somn de 45 kg fara sa cedeze 1 cm de fir din frana. Tot pe Dunare, intr-un curent aprig
Cred ca problema e mai mult de gust, atata timp cat nu vorbim de performante (in adevaratul sens al cuvantului) la casting

Imi aduc aminte ca, intr-un numar mai vechi al unei reviste, erau comparate mai multe mulinete, printre care shimano navi, recomandata ca mulineta pt pescuit din barca, pentru ca nu avea tamburul atat de maaaare, nu aseze fiarte multe spire pe fiecare cursa etc....pana sa apara Hutchinson sa ii spuna "masina de aruncat"...ca apoi au inceput si ilustrii nostri sa lanseze cu navi mai mult decat cu super aero kisu

Eu cred ca PL este o mulineta decenta pentru majoritatea situatiilor cu care un pescar obisnuit (cum sunt 95% din cei care citesc aceasta postare) se poate intalni la pescuit
ca mulinete voi achizitiona PL sau daca am buget mai mare axeon.. ramane la bete tot trag sa inclin spre fl strategist poate le voi incerca zilele astea pe cele de 4 lb sa vad difeenta intre 4lb si 3,76

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”