Fox Captive Back Lead

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Fox Captive Back Lead

Mesaj de zfcristian »

Ma intereseaza sa achizitionez asa ceva .
I-a foloit cineva, probleme cu ei ?
Se desfac accidental in timpul trasaturilor ?
Orice fedback este binevenit .
Ms

zfcristian
Pescar de competitie

Re: Fox Captive Back Lead

Mesaj de zfcristian »

CE ma intereseaza cel mai mult este daca la trasatura pestelui firul se elibereaza sau ramane in continuare prins si abia in momentul in care intep firul se elibereaza ?!?!?

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

eu le folosesc doar pe ape curgatoare sa nu am probleme cu mizeria in primu rand trebuie sa refaci nodul eu nu am facut asta si am pierdut un plumb 90%nu se desfac din trasatura acum depinde si de adancimea pe care o ai in fatza si de trasatura pestelui in rest ce sa-tzi zic ìsi fac treaba cum trebuie depinde ce vrei sa faci cu ele.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Ma intereseaza sa ii folosesc pe prima si ultima lanseta de pe rodpod in ideea ca atunci cand scot pestele de pe lanseta 2 sau 3 de pe rodpod si ajung in mal cu pestele sa nu se mai incurce in fire si sa trebuiasca sa bag lanseta pe sub celelalte ......

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

zfcristian scrie:Ma intereseaza sa ii folosesc pe prima si ultima lanseta de pe rodpod in ideea ca atunci cand scot pestele de pe lanseta 2 sau 3 de pe rodpod si ajung in mal cu pestele sa nu se mai incurce in fire si sa trebuiasca sa bag lanseta pe sub celelalte ......
Depinde daca te obisnuiesti cu sistemul asta. Mie nu mi-a placut cu sforile alea pt ca trebuia sa le curat la fiecare scoatere de alge, bradisuri si alte mizerii, se mai si incurcau in radacini, pari... si am revenit la sistemul clasic, chiar daca mai pierd din cand in cand cate un plumb, dar eu consider ca asa salvez timp si castig libertate de miscare :D . E o chestie de gust pana la urma...
"Keep it simple!"

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

RSC scrie:
zfcristian scrie:Ma intereseaza sa ii folosesc pe prima si ultima lanseta de pe rodpod in ideea ca atunci cand scot pestele de pe lanseta 2 sau 3 de pe rodpod si ajung in mal cu pestele sa nu se mai incurce in fire si sa trebuiasca sa bag lanseta pe sub celelalte ......
Depinde daca te obisnuiesti cu sistemul asta. Mie nu mi-a placut cu sforile alea pt ca trebuia sa le curat la fiecare scoatere de alge, bradisuri si alte mizerii, se mai si incurcau in radacini, pari... si am revenit la sistemul clasic, chiar daca mai pierd din cand in cand cate un plumb, dar eu consider ca asa salvez timp si castig libertate de miscare :D . E o chestie de gust pana la urma...

Nu am o problema cu sforile si sau mizeria de pe fir, ma intereseaza doar daca la trasatura se elibereaza usor sau trebuie sa intep eu si abia atunci se elibereaza firul ?!?!

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

in general se elibereaza la intzapatura

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

zfcristian scrie:
Nu am o problema cu sforile si sau mizeria de pe fir, ma intereseaza doar daca la trasatura se elibereaza usor sau trebuie sa intep eu si abia atunci se elibereaza firul ?!?!
Firul nu se elibereaza singur intotdeauna iar daca pestele e mic si ai vegetatie la mal s-ar putea nici sa nu sesizezi ca e in ac - mai ales cand pescuiesti la distanta mare. Eu folosesc b_leads a caror greutate e ajustata (tai din plumb) la limita greutatii inferioare admise :D , in functie de apa in care pescuiesc.
"Keep it simple!"

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

I-am luat, i-am folosit la o partida de 24 ore si sunt SUPER OK !!!

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

Ce greutate au cei testati de tine ? (eventual si diametru fir) 35 g,56 g,85 g sau cei de 112 grame?Si cum sta treaba cu ei?Multumesc :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”