Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Depinde daca te obisnuiesti cu sistemul asta. Mie nu mi-a placut cu sforile alea pt ca trebuia sa le curat la fiecare scoatere de alge, bradisuri si alte mizerii, se mai si incurcau in radacini, pari... si am revenit la sistemul clasic, chiar daca mai pierd din cand in cand cate un plumb, dar eu consider ca asa salvez timp si castig libertate de miscarezfcristian scrie:Ma intereseaza sa ii folosesc pe prima si ultima lanseta de pe rodpod in ideea ca atunci cand scot pestele de pe lanseta 2 sau 3 de pe rodpod si ajung in mal cu pestele sa nu se mai incurce in fire si sa trebuiasca sa bag lanseta pe sub celelalte ......
RSC scrie:Depinde daca te obisnuiesti cu sistemul asta. Mie nu mi-a placut cu sforile alea pt ca trebuia sa le curat la fiecare scoatere de alge, bradisuri si alte mizerii, se mai si incurcau in radacini, pari... si am revenit la sistemul clasic, chiar daca mai pierd din cand in cand cate un plumb, dar eu consider ca asa salvez timp si castig libertate de miscarezfcristian scrie:Ma intereseaza sa ii folosesc pe prima si ultima lanseta de pe rodpod in ideea ca atunci cand scot pestele de pe lanseta 2 sau 3 de pe rodpod si ajung in mal cu pestele sa nu se mai incurce in fire si sa trebuiasca sa bag lanseta pe sub celelalte ....... E o chestie de gust pana la urma...
Firul nu se elibereaza singur intotdeauna iar daca pestele e mic si ai vegetatie la mal s-ar putea nici sa nu sesizezi ca e in ac - mai ales cand pescuiesti la distanta mare. Eu folosesc b_leads a caror greutate e ajustata (tai din plumb) la limita greutatii inferioare admisezfcristian scrie:
Nu am o problema cu sforile si sau mizeria de pe fir, ma intereseaza doar daca la trasatura se elibereaza usor sau trebuie sa intep eu si abia atunci se elibereaza firul ?!?!