Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Permite-mi sa te contrazic. Am conectat lampa la avertizori si telecomanda functioneaza fara probleme.Bogdan Zaharia scrie:Din câte știu eu, dacă ai conectat lampa la senzori, telecomanda nu își mai îndeplinește functiile
eu asa am patit si am mai auzit pe cinevaPallBogdan scrie:Permite-mi sa te contrazic. Am conectat lampa la avertizori si telecomanda functioneaza fara probleme.Bogdan Zaharia scrie:Din câte știu eu, dacă ai conectat lampa la senzori, telecomanda nu își mai îndeplinește functiile
TXR e compatibila cu RX3...si e compatibila cu senzorii fox care nu sunt dotati cu statie. In cazul tau si la ce ai tu...nu se justifica "ingineria".freespirit scrie:Este compatibila si statia TXR cu senzorii Eos-R? Nu mai retin, parca are o raza de actiune de 400-500 m? Daca este compatibila, functioneaza si cu senzorii Eos-R pana la aceasta distanta?
Nu inteleg, cum e compatibila statia TXR cu statia RX3? Si cum e compatibila TXR cu senzorii Fox care nu sunt dotati cu statie? Adica, la Eos-X li se poate adapta emitatorul de la Gardner, sau nu mai retin exact care, si apoi se pot folosi cu o statie RX3 care sa trimita semnalul mai departe, spre statia TXR? Am mai vazut unele statii RX3 cu filet similar celui de la senzori, se foloseste ca amplificator de semnal, sau cum?PallBogdan scrie:TXR e compatibila cu RX3...si e compatibila cu senzorii fox care nu sunt dotati cu statie. In cazul tau si la ce ai tu...nu se justifica "ingineria".freespirit scrie:Este compatibila si statia TXR cu senzorii Eos-R? Nu mai retin, parca are o raza de actiune de 400-500 m? Daca este compatibila, functioneaza si cu senzorii Eos-R pana la aceasta distanta?