Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Fox euroswinger illuminated ai avut stii cum functioneaza, iar o prezentare buna a modelului mk2 gasesti aici:alystef71 scrie:As dorii citeva pareri de la cei care au avut ambele modele , dar Fox nu copi . Ma intereseaza ca si fiabilitate , care-si face treaba mai bine .
Functional si eu consider ca este cel mai util sistem de intindere a firului.George-Alexandru scrie:Fox Euro MK 2...NR1!!!!Din punctul meu de vedere nu cred ca se mai poate imbunatati cu ceva acest model.
Ultima perfectionare ar fi sa aiba si componentele din plastic(prindere de rod-pod/pichet, balamale, reglajul tensionarii prinderii de fir...etc...) tot metalice, inox sau aluminiu(din considerente de greutate)...ma rog...in afara de "abajurul" din plastic care "imbraca" zona cu LED-ul...de serie...sau...personalizat...Dan Mitranescu scrie:Functional si eu consider ca este cel mai util sistem de intindere a firului.George-Alexandru scrie:Fox Euro MK 2...NR1!!!!Din punctul meu de vedere nu cred ca se mai poate imbunatati cu ceva acest model.
Totusi am gasit ceva care il face sa arate mai bine : Sa fie negru complet ( inoxul ) si cu capetele colorate.![]()
Asa ca mai este loc.
http://www.foxint.com/products/carp-fis ... ndicators/ ...te-au auzit astia de la foxDan Mitranescu scrie:Functional si eu consider ca este cel mai util sistem de intindere a firului.George-Alexandru scrie:Fox Euro MK 2...NR1!!!!Din punctul meu de vedere nu cred ca se mai poate imbunatati cu ceva acest model.
Totusi am gasit ceva care il face sa arate mai bine : Sa fie negru complet ( inoxul ) si cu capetele colorate.![]()
Asa ca mai este loc.