FOX MXR+ sau JRC RADAR DS3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cristii matache
Puncte: 0

Mesaj de cristii matache »

Salutare,

In viitorul foarte apropiat doresc sa imi schimb avertizorii.
Am vazut tot felul de avertizori si am auzit muuuulte pareri cum ca unii ar fi mai buni decat altii.
Pentru mine lupta se da intr-e cele doua modele din titlul topicului.
Fiind si apropiate ca pret, si auzind lucruri frumoase despre ambele modele, nu reusesc sa iau o hotarare.
Va rog pe toti care aveti aceste modele sau care a-ti avut, sau care aveti un prieten ce ii detine, dati-mi un sfat, cu argumente.

PS: sa nu introducem in discutie FOX NTXR, probabil sunte cei mai buni dar pretul depaseste bugetul meu.

Multumesc mult tuturor si astept cu nerabdare parerile voastre.
Cristii Matache

Chief

Re: FOX MXR+ sau JRC RADAR DS3

Mesaj de Chief »

La Fox MXR+ statia nu bate mai mult de 80-100 metri. Pt mine e un mare "-".

andrei22

Mesaj de andrei22 »

ATT Gardner sunt extraodinari din toate punctele de vedere.
DACIC CARP CLUB

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

Chief scrie:La Fox MXR+ statia nu bate mai mult de 80-100 metri. Pt mine e un mare "-".
statia este pt cort mai mult la ce te duci la pescuit daca stai la 100m de lansete nu vad rostul fara suparare. eu a-si merge pe ds3 sunt superbi din orice punct de vedere mai ales ca pe uk sunt mai ieftini cu mult
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Buna ziua

Ambele variante sunt foarte bune, nu au fost probleme de nici un fel. Ca si optiune personala eu as opta pentru JRC DS3, au mai multe functii si ca design imi plac mai mult.
http://www.totalfishing.ro/set-3-averti ... 34464.html
http://www.totalfishing.ro/avertizor-el ... 34465.html

Thomas Cristian
pescar de competitie

Mesaj de Thomas Cristian »

Salut ! Am avut si Jrc DSI si DS3. Ambele variante mi se par pentru un set de 4+statie BEST BUY ! La DS3 ar fi un plus daca pescuiesti cu mai mult de 4 senzori. Pentru mine au fost cei mai completi senzori. Desi nu credeam ca o sa folosesc functia aceea cu lumina de pe spate, chiar m-a ajutat cand am fost la Varlaam si plantam din barca noaptea si nu aveam balizate semnele. E foarte buna si lampa pt cort, desi e putin cam scumpa, te ajuta noaptea. Oricand as opta pt DS3 daca ar fi cazul vreodata sa schimb Delkimii. Cu Fox nu am pescuit, dar mi se par scumpi pt ce ofera.
Este doar parerea mea ! Spor la cumparaturi si fir intins !

Chief

Mesaj de Chief »

Ideea nu e sa stai la peste 100 m de lansete. Daca ai un obstacol pana la lansete nu va bate nici macar 20-30 m. Am patit asa ceva. Daca pe o statie scrie ca prinde semnal 500 metri asta inseamna ca va bate oriunde te pozitionezi pe balta fara a te gandi ca ai o trasatura si statia tace malc. As alege fara nici o ezitare JRC.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Thomas Cristian scrie:Salut ! Am avut si Jrc DSI si DS3. Ambele variante mi se par pentru un set de 4+statie BEST BUY !
Daca nu scriai cu majuscule te lăsam în pace :lol: Best buy în ce sens? Sunt cei mai buni avertizori pe care i-ai avut? Atunci de ce folosești Delkim acum?
Best buy în sensul calitate/preț? Sunt și alți avertizori pe piață la jumătate de preț care fac aproximativ același lucru. La 2000 de lei setul de 3 nu au cum să fie best buy.
Sunt cei mai buni avertizori în plaja lor de preț, care nu e chiar mică. Un om care câștigă salariul mediu pe economie în 2017 și își plătește facturile la zi îi poate achiziționa in cca 2 luni....dacă renunță complet la mâncare și băutură :lol: :lol: :lol: ..BEST BUY.... :lol: :lol:

Thomas Cristian
pescar de competitie

Mesaj de Thomas Cristian »

Da ai dreptate, sunt scumpi, dar eu ma refeream la acea plaja de pret, de 2000 lei la cat costa si Fox-ul si Ds3.

Ai din nou dreptate cand spui ca sunt altii la 1000 care fac ce fac si astia dar la jumatate de pret.
Dar daca stam sa o luam asa, pot sa pescuiesc cu Energofish Esential, si tot suna si aia la trasaturi.

Mi-am luat Delkimi pentru simplul fapt ca imi plac cum suna. Atat !
La preturile din Romania nu imi permiteam sa cumpar nici jumatate din sculele de pescuit pe care le am.

Sunt afara magazine unde gasesti la 250 de lire Ds3 3+statie. Daca ai noroc si urmaresti, poti oricand sa prinzi un -10% la orice comanda in plus fata de pretul oricum mult mai mic fata de Romania noastra.
De exemplu, in luna februarie anul acesta, un set de 4 Ds3+ statie costau in Franta 300 Euro. Cum sa nu fie best buy in 1400 lei?
Nu stau sa fac preturile nimanui, nu-i treaba mea.
Repet, este pararea mea legata de acesti senzori, pe care i-am avut.

cristii matache

Mesaj de cristii matache »

multumesc tuturor pentru raspunsuri/pareri...
Cristii Matache

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”