fox NTX-r vs Nash Siren r3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
CLA
Puncte: 0

fox NTX-r vs Nash Siren r3

Mesaj de CLA »

as avea nevoie de pareri, plusuri si minusuri, intre ntxr si siren r3
multumesc

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Re: fox NTX-r vs Nash Siren r3

Mesaj de Claudiu Garlea »

Salut,

Dintre cele doua, eu unul as alege Fox NTX-R ca si plusuri: cele 8 trepte de sensibilitate ( de la 8.5mm pana la 6.8cm); cele 5 culori care pot fi setate pe fiecare avertizor, lumina de veghe la lasarea intunericului, sunetele de pe avertizor sunt puternice si clare, la fe si lumina, cutia pentru transport.

Un minus pt. avertizorii Nash, sunt bateriile CR2 (3v) ce sunt mai greu de gasit, in schimb ce la Fox avertizorii functioneaza cu 2 baterii AA (1.5v) ce se gasesc peste tot (bateriile se inlocuiesc usor cu ajutorul surubelnitelor din pachet).

Momentan acestia sunt indisponibili la producator, insa undeva la inceputul lui ianuarie acestia ar trebui sa fie disponibili in stocul nostru fizic.
http://www.totalfishing.ro/set-4-averti ... 34106.html

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

[quote="Claudiu Garlea"]Un minus pt. avertizorii Nash, sunt bateriile CR2 (3v) ce sunt mai greu de gasit, in schimb ce la Fox avertizorii functioneaza cu 2 baterii AA (1.5v) ce se gasesc peste tot (bateriile se inlocuiesc usor cu ajutorul surubelnitelor din pachet). quote]

Chestia cu surubelnita este deosebit de enervanta, eu am scapat surubelnita din set pe jos si s-a dus in apa, ca eram pe ponton, bine ca suruburile de la capac au sistemul acela de securizare si nu cad...... :mrgreen:
In schimb nu am ce sa reprosez setului Fox.

Cele bune !
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

CLA

Mesaj de CLA »

Multumesc frumos pentru pareri. Am ales foxul.
A fost o placere sa citesc opiniile dumnevoastra.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”