Nu vreau sa intram in polemici...de ce sky pod sau ranger...etc..de ce nu-mi cumpar alt rod pod care costa de trei ori mai putin ...pur si simplu pentru ca am unul

...a fost ok, as putea sa mai pescuiesc probail inca 10 ani cu el, nu s-au rasturnat lansetele niciodata..insa vreau altceva..
Oricum..mi-am facut o idee intre cel doua iar alegerea mea finala este sky pod, din cauza buzz barilor care vin pe fox ranger, sunt mult mai ingusti si decat ce am acum pe rod podul ultimate, la mine sunt egali buzz bari si au 60,4 cm (cam 20,1 cm intre axe) fata de 53,4 cm (17,8 intre axe ) cat ar fi pe fox ranger....Daca ar fi fost macar cat sunt cei pe care ii am acum nu mai ezitam...Am mulinete Banax Helicon si sunt destul de mari asa ca am nevoie de spatiu..
In conditiile astea ma indrept direct spre sky pod, il stiu pentru ca-l are prietenul si partenerul meu de pescuit, imi placuse ranger..dar ar fi trebuit clar sa-i cumpar buzz barii de la sky pod, sau as mai fi avut o varianta sa-i folosesc pe cei pe care-i am acum...dar nu cred ca as fi multumit pe deplin asa ca... raman pe varianta SKY POD, este si mai lung 2,05 fata de 1,60 si rezolv si problema buzz barilor.
Multumesc pentru informatii.
Razvan