FOX ROYAL XXL EURO DOME

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

CRAPULL
Puncte: 0

FOX ROYAL XXL EURO DOME

Mesaj de CRAPULL »

Sal. Are cineva asa ceva ? Pate cineva sa dea detalii despre acest cort.Folia de pamant este cusuta/lipita de cort?multumesc :D :D

arnold_glodean

Re: FOX ROYAL XXL EURO DOME

Mesaj de arnold_glodean »

Grounsheetul nu este cusuta de cort,se aseaza separat,il folosesc de 2 ani sI sunt foarte multumit de acest cort,spatios,foarte bine ventilat datorita geamurilor mari pe fata si spate,foarte rezistent pe furtuna si vant puternic,incap lejer si 3 paturi gen wideboy si mai ai loc sa dansezi pe mijloc

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

arnold_glodean scrie:Grounsheetul nu este cusuta de cort,se aseaza separat,il folosesc de 2 ani sI sunt foarte multumit de acest cort,spatios,foarte bine ventilat datorita geamurilor mari pe fata si spate,foarte rezistent pe furtuna si vant puternic,incap lejer si 3 paturi gen wideboy si mai ai loc sa dansezi pe mijloc
asa e :D

CRAPULL

Mesaj de CRAPULL »

Multumesc frumos. Dar este vorba de XXL EURO este o oarecum diferenta EURO mai are o capsula la interior si mai are si prag

faurmircea

FOX ROYAL XXL EURO DOME

Mesaj de faurmircea »

Euro royal xxl si royal xxl sunt practic lafel ... Euro avand barile din fata pt stabilitate pragul si interiorul gen nash double top

Groundul la euro xxl este cu fermuar

645 de euro costa cortul

CRAPULL

Mesaj de CRAPULL »

Am inteles multumesc frumos :D :D :D :D :D :D

sorigab

Mesaj de sorigab »

sal
am acest cort de vreun an si l-am folosit de vreo 5-6 ori
dar cred ca am o problema la el s-au nu stiu cum sa zic ,pe orice fel de teren l-as monta partea din fata nu ajunge pana jos ,el fiind tensionat foarte bine de altfel din barele distantiere ,sa fie cumva din cauza chingii de pe mijloc sa fie prea scurta si el se inalta mai mult si atunci nu ajunge partea din fata pana jos s-au nu stiu ce ar putea fi ,in rest e foarte ok din toate punctele de vedere ,e suficient de mare se monteaza usor chiar si de o singura persoana ,e bine ventilat ,astept o parere de la cineva care il are (in legatura cu ce am scris mai sus )

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

sorigab scrie:sal
am acest cort de vreun an si l-am folosit de vreo 5-6 ori
dar cred ca am o problema la el s-au nu stiu cum sa zic ,pe orice fel de teren l-as monta partea din fata nu ajunge pana jos ,el fiind tensionat foarte bine de altfel din barele distantiere ,sa fie cumva din cauza chingii de pe mijloc sa fie prea scurta si el se inalta mai mult si atunci nu ajunge partea din fata pana jos s-au nu stiu ce ar putea fi ,in rest e foarte ok din toate punctele de vedere ,e suficient de mare se monteaza usor chiar si de o singura persoana ,e bine ventilat ,astept o parere de la cineva care il are (in legatura cu ce am scris mai sus )
elibereaza chinga 5 cm :wink:
catch&release

sorigab

Mesaj de sorigab »

am mai pus o carabiniera de vreo 7-9 cm si tot asa

robertambrinos84

Mesaj de robertambrinos84 »

Aveti idee de ce costa dublu royale euro xxl decat cel normal ( royale xxl) ? Doar din cauza barelor din fata, pragului, capsulei si ground-ului care e prins cu fermoar?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”