Fox Sky Pod vs. Ultimate Culture Hi-Pod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
nutrabite
Puncte: 0

Fox Sky Pod vs. Ultimate Culture Hi-Pod

Mesaj de nutrabite »

Ce Diferente (in afara de pret) sunt, ce asemanari, rezistenta, timp de montaj, stabilitate, etc. as dorii un sfat sau mai multe referitor la aceste 2 produse. In cazul in care nu exista termen de comparatie (cu toate ca la prima vedere par destul de asemanatoare) atunci puteti sa spunetzi doar ca "fac parte din filme diferite" :)
robert.n

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Desi in poze par asemenatoare ,diferentele intre ele sunt cam egale si cu diferentele de pret.este mult mai subtire la material fata de fox.din poza am plecat hotarat sa/l iau pe HI-POD dar de iesit am iesit cu Sky pt ca live pare altceva Hi-Pod in compatatie cu Fox.

Te saluta Georgica.

nutrabite

Mesaj de nutrabite »

Merci frumos Georgica pt. raspuns, nu am avut ocazia sa vad si sa studiez HiPodu' dar oricum erau ceva semne de intrebare pt. ca in ciuda faptului ca diferenta de pretz era atat de mare si asemanarire (aparent) erau atat de multe, f. putine (sau chiar nici 1) magazine comercializa HiPodu' si asta era un pic cam suspect, asta fiind si motivul pt. care am postat shi cerut o parere de la cineva care a vazut (studiat) ambele variante.
robert.n

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”