Fox Specimen Supa Brolly

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
grasile
Puncte: 0

Fox Specimen Supa Brolly

Mesaj de grasile »

As dorii sa-mi cumpar o umbrela Fox Specimen Supa Brolly dar sunt putin nelamurit:
1. Vine la vanzare fara partea din fata Fox Specimen Supa Brolly Mozzie Screann?
2. Daca DA, se poate atasa ulterior , are fermoar, etc?
3. Daca intra un pat mare(210X94 cm) sub umbrella?
Daca o aveti, va rog un sfat.

Multumesc.

Cezar Bibu

Re: Fox Specimen Supa Brolly

Mesaj de Cezar Bibu »

sal,
eu mi-am luat anul trecut Supa Brolly, si pot sa-ti spun ca este mama brolly-urilor ! :) Nu e nici o problema cu spatiul pt un pat mare, plus n bagaje !
am observat ca anul asta au adus o modificare importanta cu acest Specimen, adica are si partea din fata ! Teoretic, asta poate fi un avantaj, chiar daca si pretul vad ca a crescut(pe undeva, normal!) La asta simpla pe care o am eu , nu se poate pune fata , ca n-are fermoar, din pacate...

grasile

Mesaj de grasile »

Deci, ar trebui cumparat si un overwrap la ea pentru a inchide..

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Iti recomand cu caldura sa iei Nash Groundhog care este un brolly de 2,10 cm/2.70 cm/140 cm,are si parte frontala compusa din plasa de tantari si din material la fel ca a umblelei in caz de ploaie.Partea din fata are doua fermoare prin care se ataseaza sau se detaseaza panourile frontale.
Eu am si sunt foarte multumit plus ca este spatiu berechet pt tot ce ai nevoie. :wink: (pat+bagajerie+etc)
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”