free spirit e class gold

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bigstar

free spirit e class gold

Mesaj de bigstar »

Salutare

Ma gandesc sa incep noul sezon cu free spirit e class gold ce pareri aveti de aceste lanste ? am vazut la b...f... una acum 3 luni parca dar nu m`am uitat foarte atent la ele ...
posesori de free spirit e class gold poate ma ajuta sa imi zica anumite detali despre ele .. cum se lanseaza cum se comporta in drill ... etc

ma intereseaza modelul de 13ft 3.5lbs

Multumesc si astept comentarii

charlex
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: free spirit e class gold

Mesaj de charlex »

Salut. Am Free Spirit E class Gold, insa de 12 ft. si 3,5 lbs.; inele 50-16. Lanseta nu este deloc rea, am reusit niste aruncari destul de pricopsite. Nu necesita o tehnica deosebita. La pescuit izolat, suporta fara probleme plumb de 110-115 gr. + saculet solubil. Actiunea este progresiva si se comporta bine si in sarcina. Blancul este subtire, avand doar 12 mm. pe talon, mandrina clonata cu slot pentru izotop, finisaje impecabile. Aspectul este placut, ceva gen : Hi-S 200 wanna be.
Totusi, cu o mica investitie in plus, poti achizitiona linistit Harrison Chimera sau Torrix. Cred ca primesti putin mai multa lanseta de banii dati.
Bafta la cumparaturi!
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

charlex
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: free spirit e class gold

Mesaj de charlex »

Ah, sa nu uit, ceea ce ma deranjeaza la lanseta este ca segmentul de varf pare usor supradimensionat fata de cel de baza, care este, cum spuneam, parallel but, si mi-a lasat o usoara senzatie de dezechilibru, per ansamblu. Ma rog, chestie de apreciere personala...
Evident, pentru a se obtine actiunea progresiva a blancului, cred ca a fost necesara aceasta dopare a segmentului de varf.
In rest, numai de bine!
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”