Free Spirit SPOMB vs Century SM

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Florin Marcus
Puncte: 0

Free Spirit SPOMB vs Century SM

Mesaj de Florin Marcus »

1. Ce părere aveți despre aceste 2 spod-uri? Vreau sa mă hotarasc asupra unuia dar nu știu care, dacă are cineva cunoștință despre ele îl rog sa îmi impartaseasca si mie părerile.
2. Cineva îmi recomanda mulineta pt spod Shimano ultegra 10000 XSB, e ok? Sau găsesc altceva mai bun? Mulinetele cu care pescuiesc sunt BBRLC modelul nou.

Multumesc,

DumiD
Pescar de competitie

Re: Free Spirit SPOMB vs Century SM

Mesaj de DumiD »

Toata lumea pescuieste cu mtx-uri p-aici. Daca tot vrei sa-ti cumperi scule high end mai bine da o fuga la un magazin care le are pe ambele sa-ti faci singur o parere,costa mai ieftin 1l de gaz decat un al 2-lea spod cand vei constata ca primul nu ti se potriveste. Parerile unora sau altora despre free spirit si century nu pot fi decat subiective pentru ca ambele sunt de calitate

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Adevarul este ca pina nu le simti in mina stai cu inima indoita , eu din cite am vazut sunt printre putini posesori de SPOMB de la free spirit , dar te rog sa ma crezi ca nu imi vine sa mai scriu aici ce parere am si cum se comporta. Aici indiferent de ce ai spune se gasesc destui chiar daca nu sunt posesori de asemenea scule sa iti gaseasca cusur . Asa ca cel mai bun sfat este sa mergi la magazin sa achiti scula mergi cu ea o incerci si te decizi daca se merita sau nu pentru tine.
Magazinul care face asa ceva este Bigfish lasi depozit banii pentru lanseta si mergi citeva ore si o incerci. S-au daca ai rabdare, sapatamina viitoare merg pe Mv2 si vii si te joci cu jucaria .

Florin.Murgeanu

Mesaj de Florin.Murgeanu »

Free Spirit Hi-S 200 spod pe departe cel mai bun spod. Il detin si am incercat pana la el si century si multe alte spod-uri. Ca mulineta iti recomand Daiwa emblema spod, recupereaza 122 cm la un tur de manivela.
Campion national 2014
WLC Carp Club

Florin Marcus

Mesaj de Florin Marcus »

Multumesc pentru răspunsuri.

Florin Marcus

Mesaj de Florin Marcus »

Spod cumparat( free spirit), nu găsesc mulineta Daiwa Emblem spod, alte recomandari pentru mulineta?

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

se gaseste la magazinele de afara :wink:
eu am si am mai luat si inca un tambur de rezerva pt ea
stefan avram

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

cauta pe forum ca sunt care vand daiwa ;)
citez:
"Vand o mulineta DAIWA EMBLEM SPOD NOU NOUTA.

Pret: 650 lei fix

NU accept schimburi.

TEL: 0740314495"
ImagineImagine
BÂZ

Florin Marcus

Mesaj de Florin Marcus »

marlboro scrie:cauta pe forum ca sunt care vand daiwa ;)
citez:
"Vand o mulineta DAIWA EMBLEM SPOD NOU NOUTA.

Pret: 650 lei fix

NU accept schimburi.

TEL: 0740314495"
Mersi, nu știu cu am trecut peste ea :D

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Florin.Murgeanu scrie:Free Spirit Hi-S 200 spod pe departe cel mai bun spod. Il detin si am incercat pana la el si century si multe alte spod-uri. Ca mulineta iti recomand Daiwa emblema spod, recupereaza 122 cm la un tur de manivela.
Si eu ma gandeam de curand la achizitionatea unei lansete spod, si vazand parametrii precizati, 4,5 lb la FreeSpirit Hi-S si 4-8 oz(85-225 g) la Century SM am ramas putin nedumerit, pentru ca nu mai retin formula dupa care se face corespondenta de comparatie intre cele doua sisteme!? In al doilea rand SM fiind mai scurta, 3,60 m, pare a avea putere de aruncare mai mare, in timp ce Hi-S Spod fiind mai lunga, 3,90 m, pare a atinge distante mai mari!? Pana la urma cu ce gramaj se poate incarca maxim fiecare, in asa fel incat sa poti atinge distanta maxima, dar in acelasi timp sa poti lansa si cantitatea optima de nada?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”