Garantie mulinete shimano

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
alystef71
Puncte: 0

Garantie mulinete shimano

Mesaj de alystef71 »

Stie cineva unde se face service la produsele Shimano, in speta la mulinete , un nr de tel ? Un prieten a cumparat niste mulinete shimano ultegra 55oo xtb , iar la una dintre ele , bucsa dintata , de plastic , de pe axul pe care vine tamburul , si in care sint asezate saibele distantiere nu era de plastic ca la celelalte , era de bronz si este putin tocita . Omul vrea sa cumpere de undeva una de plastic . Stie cineva unde se poate gasii ?

Mikcutu

Re: Garantie mulinete shimano

Mesaj de Mikcutu »

Cel mai simplu este sa intrebe la importator.
Shimano parca e adus de Normark.
Daca nu, intraba la un magazin care vinde Shimano ... si tot asa pana ajunge unde poate fi ajutat.
Za dacs cam from za tracs!

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

alystef71,
Am avut si eu doua mulinete identice, spune-i prietenului sa mearga la oftalmolog, are un pitic care glumeste cu el. Ce-l nemultumeste in functionare? plasticul este mai rezistent decat bronzul?
Sa fim seriosi... :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Comanda piesa la Totalfishing si dupa stai si astepti sa vina.O sa aiba nevoie de codul piesei pe care il gaseste pe pe schema din cutia mulinetei. Apropo de unde a luat mulineta. Si eu am cumparat una sh si tot asa are roata ai a de bronz ( dar netocita) spre deosebire de alte 3 mulinete cumparate noi de la Totalfishing. Sunt curios daca s-au fabricat si cu piesa asta de bronz sau e doar o piesa inlocuita. Si ca idee Totalfishing cam aduce orice piesa pt mulinete shimano doar ca e nevoie sa astepti cateodata mai mult pana le aduce Normak.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Eu sunt curios cum a constatat ca e tocita; sa puna niste poze macro si sa explice diferentele functionale intre cea de bronz chipurile "tocita" si alta cu bucsa de plastic netocita. :idea:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

Poate e platina gogule ;) parca maine vad ca se apuca lumea sa cumpere mulinete doar cu bucși din bronz .etc . Cum a zis si un coleg intrun coment de mai sus. Metalul este mai durabil ca un plastic .
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

alystef71

Mesaj de alystef71 »

Nu stiu ce sa zic !!! Omul este stresat de chestia asta , eu am vazut mulineta si mi se pare ok , dar fiecare are cite o problema. :lol: :lol: :lol: . Vrea sa fie toate la fel ,cu bucsa de plastic.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”