salut.
ce genti folositi pentru transportul hainelor?
aproape singura care mi s-a parut incapatoare si rezistenta este nash barrowlogix sleeping bag (desi nu este destinata hainelor), dar nu este pe stocul niciunui magazin
andrei m scrie:salut.
aproape singura care mi s-a parut incapatoare si rezistenta este nash barrowlogix sleeping bag (desi nu este destinata hainelor), dar nu este pe stocul niciunui magazin
cauta geanta de 60 ron de la Pelzer...pe situl de la Brasov
zici de Geanta Pelzer Executive Multi Case, nu?
arata foarte ok, din toate punctele de vedere (spatiu, pret). merci mult
Salut ! Eu am Trakker Nxg clothing tube si sunt foarte multumit.
Ca plus: incape in orice coltisor al masinii fara sa fie deteriorata..
are un compartiment interior dintr-un material ca pelerina de ploaie ce desparte hainele curate de hainele murdare.
Ca minus: nu stau hainele ordonate ca intr-o geanta de voiaj...
Exista si de la Shimano o varianta a acestui tub...shimano clothing bag. Eu am din gama shimano geanta Shimano cooler bag si in ceea ce priveste materialul este ceva mai slab decat trakker.
zici de Geanta Pelzer Executive Multi Case, nu?
arata foarte ok, din toate punctele de vedere (spatiu, pret). merci mult
Exact, scuze, 65 ron.
Ai vazut ce dimensiuni generoase are....
andrei0001 scrie:Salut ! Eu am Trakker Nxg clothing tube si sunt foarte multumit.
Ca plus: incape in orice coltisor al masinii fara sa fie deteriorata..
are un compartiment interior dintr-un material ca pelerina de ploaie ce desparte hainele curate de hainele murdare.
Ca minus: nu stau hainele ordonate ca intr-o geanta de voiaj...
Exista si de la Shimano o varianta a acestui tub...shimano clothing bag. Eu am din gama shimano geanta Shimano cooler bag si in ceea ce priveste materialul este ceva mai slab decat trakker.
m am uitat si eu la ea, pe site la bf, insa nu e pe stoc.
mi se pare insa pelzer ul mult mai ok, chiar nu stiam de geanta asta. acum dau comanda
andrei m scrie:Exact, scuze, 65 ron.
Ai vazut ce dimensiuni generoase are....
am vazut!
din poze pare sa fie geanta ideala pentru ce am eu nevoie.
ms mult inca o data[/quote]
n-o sa regreti, e numa buna pentru ceea ce iti trebuie, iar calitatea Pelzer nu o poate contesta nimeni;