Ce pricinos...Dom'le, m-ai dezamăgit!
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
1. "Colectie"- corect;DumiD scrie:Colectie. Era o sursa credibila daca nu era avocatul lansetelor de 3m si 2.5lb ca fiind apogeul pescuitului la crap. Musai imbracate in pluta. Informatii utile poti sa furi de la el, dar cu pipeta, si trecute prin microscop, ca altfel te trezesti cu sonikuri de bambus si mulinete daiwa de acum 40 de ani. Hipstareala e boala grea...DeltA scrie:
Jos palaria ca aveti toate modelele..... da' ce d-zeu faceti cu ele??!!
Mai sa fie deci adevaratul sport il reprezinta doar concursurile, restul, adica partidele de placere efectuate de noi cei care ne place sa ne numim pescari amatori sunt surogate, dragoste fara parteneri/partenere ? Bravo domnule, asta-i discriminare ca sa nu o numesc altfel, noi astia ne simtim lezati si vrem forumul nostru, al pescarilor de duminica, fara experiente vaste in ale pescuitului, unde ne putem plange experientele timide la adapostul unor interventii supracompetente din partea profesionistilor. Apoi de unde rezulta faptul ca tin sculele in galantar si le admir... la rece? Nu stiu sigur daca este o parere profesionista insa un lucru este sigur: pantalonii mei sunt pe coapse (hips) fara a fi in trend cu Hakkuyo !Dan Mitranescu scrie:Ca si in relatia cu femeile, la fel avem divergente de opinie cand este vorba de pescuit.
Trebuie sa ne intelegem si sa acceptam ca unii vor sa faca dragoste, iar altii sport.
Problema ramane una singura: ca este dragoste, ca este sport, atunci cand nu exista partenera / partener , ramane totul numai o ... nu stiu cum sa ii spun.![]()
Este adevarat, poate si o lanseta privita la vremea ei, face cat 10 crapi prinsi, ... dar nici sa o tinem langa cu privitul.
Zic si eu .