Hakuyo MKM3 Lumino vs Fox Illuminated Euro MK2 Swinger

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Hakuyo MKM3 Lumino vs Fox Illuminated Euro MK2 Swinger

Mesaj de gabi1 »

Imagine
Ce pricinos...Dom'le, m-ai dezamăgit!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

DumiD scrie:
DeltA scrie:
Jos palaria ca aveti toate modelele..... da' ce d-zeu faceti cu ele??!! :?
Colectie. Era o sursa credibila daca nu era avocatul lansetelor de 3m si 2.5lb ca fiind apogeul pescuitului la crap. Musai imbracate in pluta. Informatii utile poti sa furi de la el, dar cu pipeta, si trecute prin microscop, ca altfel te trezesti cu sonikuri de bambus si mulinete daiwa de acum 40 de ani. Hipstareala e boala grea...
1. "Colectie"- corect;
2.nu sunt interesat de credibilitate, cei care ma cunosc stiu foarte bine ca nu exagerez;
3.raman avocatul lansetelor de 3m si 2,5 lb - e super frumos sa pui pe saltea overteni cu echipament finut, dar de calitate,;
4.inchipuiti-va o lanseta de 2,70 m Fox Horizon, cu maner de pluta, asortata cu o mulineta Daiwa SS 2600, pusa pe un rodpod Jag, cu un Rx ca averizor si sa pescuiesti in malul.....tau, mmmm tarty tackle;
5.la polul opus, trecand prin Focal System asortat cu Daiwa Iso, NG cu Tournament TS, Pursuit asortat cu Tournament QDA si Apex cu Emblem Pro, ar sta pe un suport de carbon de la Summit o lanseta cu tehnologie de nanoparticule de la Sonik asortata cu o Basia Custom;
6. GS chiar dupa 40 de ani raman niste bijuterii greu de egalat de catre alti producatori;
7.nu sunt chiar in trend asa ca"Hipstareala" mea ar trebui numita hobby (nebunie :wink: )

PS Daca cineva este interesat sa vada combinatiile de mai sus pm si poate reusim o intalnire de vizionare :wink:
Cele bune!
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Ca si in relatia cu femeile, la fel avem divergente de opinie cand este vorba de pescuit.
Trebuie sa ne intelegem si sa acceptam ca unii vor sa faca dragoste, iar altii sport.

Problema ramane una singura: ca este dragoste, ca este sport, atunci cand nu exista partenera / partener , ramane totul numai o ... nu stiu cum sa ii spun. :D

Este adevarat, poate si o lanseta privita la vremea ei, face cat 10 crapi prinsi, ... dar nici sa o tinem langa cu privitul.
Zic si eu . :D

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Dan Mitranescu scrie:Ca si in relatia cu femeile, la fel avem divergente de opinie cand este vorba de pescuit.
Trebuie sa ne intelegem si sa acceptam ca unii vor sa faca dragoste, iar altii sport.

Problema ramane una singura: ca este dragoste, ca este sport, atunci cand nu exista partenera / partener , ramane totul numai o ... nu stiu cum sa ii spun. :D

Este adevarat, poate si o lanseta privita la vremea ei, face cat 10 crapi prinsi, ... dar nici sa o tinem langa cu privitul.
Zic si eu . :D
Mai sa fie deci adevaratul sport il reprezinta doar concursurile, restul, adica partidele de placere efectuate de noi cei care ne place sa ne numim pescari amatori sunt surogate, dragoste fara parteneri/partenere ? Bravo domnule, asta-i discriminare ca sa nu o numesc altfel, noi astia ne simtim lezati si vrem forumul nostru, al pescarilor de duminica, fara experiente vaste in ale pescuitului, unde ne putem plange experientele timide la adapostul unor interventii supracompetente din partea profesionistilor. Apoi de unde rezulta faptul ca tin sculele in galantar si le admir... la rece? Nu stiu sigur daca este o parere profesionista insa un lucru este sigur: pantalonii mei sunt pe coapse (hips) fara a fi in trend cu Hakkuyo !
On topic: Multumesc pentru poze, marturisesc faptul ca sunt neplacut surprins de cele ce am vazut si cred ca ar trebui facuta o plangere oficiala la Fox, cred ca nu ar ezita sa schimbe produsele rapid.
Cele bune!
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Era o gluma domnul Mircea. O gluma.
De la unul care invarte o mulineta de o saptamana, fara sa prinda niciun peste. :D
Eu unul m-am saturat. Vreau la pescuit, pe balta. Il prind, nu-l prind, macar sa stiu ca este langa mine. :D
Fir intins va doresc! ... sau cum se zice, sper ca tot asa ... ! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”