Hakuyo Pro Royale sau Mtx 12

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
pokemonu
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de pokemonu »

Mesajde pokemonu » mai puţin de un minut în urmă
As vrea un sfat privind achizitia unor lansete. Dupa o indelungata documentare am ajuns la 2 varainte Hakuyo Pro Royale sau Mtx 12. Care ar fi diferenta dintre ele si care este mai buna pentru aruncat la distanta. Ce model recomandati dintre cele 2?
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

CRAPULL

Re: Hakuyo Pro Royale sau Mtx 12

Mesaj de CRAPULL »

daca mai gasesti Pro ROYAL zi si mie ca vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Am 4 buc de 5ani si sunt nr. unu vreu sa cumpar o buc. sunt cele mai buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee poti nadi cu ele au actiune semirapida-rapida sunt lansete de putere.BAGA mareeeeeeee :D

alystef71

Mesaj de alystef71 »

Mtx 12 nu am avut dar despre pro royale sint de nota 10 !!!!!

carpone

Mesaj de carpone »

Salut, am gasit pe google un anunt pt. cine este interesat http://www.lanseta.ro/anunt/5012/101/1/ ... Royal-.htm

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

carpone scrie:Salut, am gasit pe google un anunt pt. cine este interesat http://www.lanseta.ro/anunt/5012/101/1/ ... Royal-.htm
Aici gasisem si eu, am vb cu omul, am stabilit sa ne vedem,am stabilit ora....ce si cum, dar cand l-am sunat mi-a spus ca e plecat din bucuresti. Sta undeva langa Stadionul National in Bucuresti :)
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”