hangere nash backbiter-lant de bicicleta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

yoogoofy
Puncte: 0

Re: hangere nash backbiter-lant de bicicleta

Mesaj de yoogoofy »

DumiD scrie:
yoogoofy scrie:Sper sa aveti dreptate baieti, tocmai m-ati convins sa-mi achizitionez si eu un set de 4 buc :D ....
si tu cautai un set de hangere care sa nu tensioneze firul,la care sa trebuiasca sa-i atasezi greutati de la alte modele si producatori si care ulterior sa cada daca nu le pui garnituri de butelie? eu mai caut,la 320 de lei sh setul mi se pare prea ieftin,nu trage pestele la asa ceva, plus ca daca trage nu vad....
Eu nu vad chiar asa dramatica situatia...pescuiesc pe suprafete de max 50 ha, deci nu voi avea parte de valuri de juma` de metru (gen lac Corbu la campionatul nat. de ex, unde erau valuri enorme), pescuiesc cu un fir moale, tensionarea firului nu va fi nici ea o problema dupa parerea mea, iar pretul nu este chiar asa exagerat...si da, voi adauga o garnitura de "butelie" :) daca va fi necesar!!!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

La hanger-ul Nash Backbiter lantul si celelalte elemente sunt din inox?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

freespirit scrie:La hanger-ul Nash Backbiter lantul si celelalte elemente sunt din inox?
da.... :wink:
slowly we rot- by Obituary

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Stie cineva daca se mai pot gasi hanger-e Nash Backbiter illuminated, sau macar capetele illuminated?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”