importatori NASH

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cip's turn

importatori NASH

Mesaj de cip's turn »

citeam intr-un topic pe forum dar nu mai stiu in care ,cum ca ar fi aparut noi importatori de NASH. Daca poate sa-mi spuna cineva pe ce site-uri din ro gasesc produse nash.
multumesc
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

b1112foc

Re: importatori NASH

Mesaj de b1112foc »

cip's turn

Mesaj de cip's turn »

Mersi, numai ca la ei pe site nu apare inca nici un produs. o sa le dau luni un telefon.
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

b1112foc

Mesaj de b1112foc »

cu placere! citeste aici pt comenzi http://www.crapmania.ro/forum/total-fis ... 21391.html

adisicoca

Mesaj de adisicoca »

Nash gasesti la big fish.

kitz

Mesaj de kitz »

De la Nash aduce numai Totalfishing deocamdata.Posibil ca pe viitor sa apara si alti importatori.Pentru mai multe informatii cauta pe facebook Team Nash Romania si da like pe pagina si vei fi la curent cu toti partenerii firmei Nash in Romania dar si informatii utile despre produsele lor.

mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de mihai florescu »

legio1083
Puncte: 0

Mesaj de legio1083 »

cip's turn scrie:citeam intr-un topic pe forum dar nu mai stiu in care ,cum ca ar fi aparut noi importatori de NASH. Daca poate sa-mi spuna cineva pe ce site-uri din ro gasesc produse nash.
multumesc
Incepand din 2013 Kevin Nash Group Plc UK si-a inceput distributia directa in Europa de Est, in Romania lista cu magazinele partener oficial fiind in continua dezvoltare, in acest moment Total Fishing si Claumar aflandu-se deja in asteptarea sosirii primei comenzi. In curand si alte magaazine din tara vor semna contracte de distributie cu Nash Tackle.
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”