Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
osc1or scrie:Cipriabradu, daca ai fi avut probleme cu inelele ciupite de textil nu ai mai fi putut sa pescuiesti cu lansetele... ti-ai distruge monofilamentul imediar... si eu folosesc power pro dragon si maxx camuflage de vreo 3 ani, numai pe lansete ieftine, nici macar medii ca bani, si nu am avut nici o problema cu inelele din pct asta de vedere...
Este clar ca a fost un defect izolat pe acel inel.catalin26 scrie:Pt. d-l. Dan Mitranescu,
1. Toate cele 4 lansete au fost echipate cu acest inaintas textil si doar inelul din poza este avariat.
2. In continuare detin acest inaintas pe lansete si-l pot lauda pt. multe calitati.
3. Nu vreau sa fac vreo reclamatie, dar acesta este adevarul si sunt sigur ca nu monofilamentul mi-a stricat pastila inelului. (ca poate cu acea lanseta "am parcat" vreun cten mai nervos la mal... cine mai stie... defectul l-am observat in vacanta de iarna... putea fi din primavara si poate am pescuit toata vara cu inelul defect)
Pt. Allen Besnovich,
Nodul ce leaga cele doua fire nu poate cauza asa ceva si, fara suparare, ma tem ca bati campii la o distanta mare de subiect.
Reparatia nu se observa si este garantata din punct de vedere functional. Adica inelul nu iese si nici nu se taie ( cu fire de orice fel ).catalin26 scrie:Se observa vreo diferenta intre inele dupa inlocuirea pastilei? Sau este identica si probabil chiar din acelasi material.
Pastila gasim identica.catalin26 scrie:Ma refeream la partea estetica, mai exact daca gasim pastila de aceeasi forma, culoare si evident dimensiune.
Reparatia insist sa o platesc.
...Adica de la inceput a avut un defect "masluit"? Greu de crezut, pt. ca le-am cumparat noi si nu din Romania ci direct comandate in Anglia. Voi incerca reparatia cu abraziv fin (o granulatie de 1000 si 2000 micro)Dan Mitranescu scrie:Pastila gasim identica.catalin26 scrie:Ma refeream la partea estetica, mai exact daca gasim pastila de aceeasi forma, culoare si evident dimensiune.
Reparatia insist sa o platesc.
Am rugamintea sa incercam o reparatie la distanta.![]()
Din ce mi se pare mie este o depunere pe inel ( rasina epoxidica ) care a cedatat la frecare.
Incercati cu ajutorul unui cutitas sau cu varful unei foarfece sa curatati zona cu taieturile.
Daca exista o depunere, aceasta se va curata si inelul ramane intact.
P.S. poate sa apara si o spartura in ceramica, acoperita intentionat cu rasina, pentru a nu se observa defectul.
Nu trebuie ceva abraziv. Se poate zgaria pastila.catalin26 scrie: ...Adica de la inceput a avut un defect "masluit"? Greu de crezut, pt. ca le-am cumparat noi si nu din Romania ci direct comandate in Anglia. Voi incerca reparatia cu abraziv fin (o granulatie de 1000 si 2000 micro)