Am un prieten care are Navigator II si din ce am vazut eu, nu are nici macar o problema in el cand ploua. Am stat anul trecut 3 zile pe balta si a plouat tot timpul cu intreruperi de 2 3 ore si nu a intrat pic de apa. Intr-adevar sunt probleme la groundsheet ca nu prea se potriveste, dar iti acopera suprafata cortului fara probleme. Ceea ce imi place la senzor e ca are grounsheet hevy duty din start si asta conteaza cand vrei sa intinzi cortul pe vand ca nu zboara grounsheetul pe cine stie unde. Ca si minusuri ar fi greutatea cortului e destul de mare si o alta parte nasoala e ca este voluminos si trebuie sa ai masina combi sa iti incapa toate prostiile. Nu pot spune despre celelalte pentru ca nu le stiu.
Am un Navigator 2 luat la promotia senzor din decembrie-ianuarie, groudsheet-ul se potriveste perfect , materialul din care este confectionat este chiar Ok, am avut un Nash Hooligun 2 inainte dar materialul la Navigator m-i se pare mai bun(gros),inca nu am prins ploaie cu el dar la cum arata materialul nu cred sa intre apa. Putin dificil de instalat la inceput(trebuie 2 persoane, prima data fixezi cortul dupa care asezi groundsheetul cu scaii in jos), dimensiuni aproximative strans(in husa) L 100*l 30*H 30cm, greutate aprox 10kg.
Nume utilizator schimbat din znemilian "Pescuim din pasiune"
Sincer la 690 de lei eu ma astept sa fie ceva bun.Ma refer la groundsheet care am auzit ca nu se potriveste bine pe el.
Ca nu ii asa de mare graba asa ca mai bine astept inca un pic mai adun ceva banuti.Mie un imi place foarte mult corturile de la Trakker.Am avut posibilitatea de a incerca unul la o partida de 3 zile in care m-am simtit super bine si sa nu mai vorbim ca ziua te-ai putut odihni foarte bine ca este aerisit excelent.
Va multumesc foarte mult pt sfaturi!!!
Fire intinse!!!
Nu trebuie neaparat winterskin la Navigatorul 2, nu ploua in el niciodata ! Dar, cu ajutorul winterskinului creezi un hol util in fata, unde poti depozita bagajele pe timp de ploaie...
si eu am comandor cumparat in iarna de la senzor
desi inca nu am prins nici o ploaie cu el pe balta, am prins o zi cu 30-32grade la umbra in care l-am folosit ca umbrar si mi-a placut foarte mult