razvan dobre scrie:Salutate
Doresc sa aflu mai multe informatii despre aceasta lanseta,Sonik S4 Carp Rod (50mm) 13'(3.96m) | 3.50lbs Slim Shrink, cum se prezinta in aruncare, cu ce greutate se incarca cel mai bine, cum se prezinta in drill.
Nu ma intereseaza ce este specificat pe site, ma intereseaza pareri de le cei care le folosesc sau le-au folosit.
Multumesc anticipat pentru informatii
Salut,
Trebuie sa precizez ca nu sunt posesor de S4, insa am S6 , Gravity x si am avut Sk4 XTR fapt care ma indreptateste sa afirm ca Sonik produc niste lansete formidabile din pdv al performantei dar si al esteticii, Un exemplu comparativ ar fi comportamentul in aruncari si drill al lansetei SK4 XTR fata de Century Focal System (FS) - comportamentul identic ma face si acum sa ma indoiesc asupra necesitatii acoperirii costurilor foarte mari pentru achizitia de lansete Century, deh obrazul subtire cu brandul se tine.
Gravity x este o lanseta foarte usoara si subtire, extrem de puternica dar si faina in drill, este construita cu noua tehnologie de nanoparticule, insa pretul de cost este destul de mare, S6 are pret mediu si este excelenta la toate capitolele.
Daca esti la capitolul studiu de achizitie iti pot recomanda ceva lansete care mie mi s-au parut excelente la preturile lor si anume:
Shimano Vellocity;
Nash Pursuit;
Greys Apex.
Lansetele se incadreaza in categoria de pret mic spre mediu, sunt lansete de pescuit si la distanta mare , au estetica faina(cu exceptia Vellocity care are inelele cu ceramica hidos de groase imho) si se descurca si foarte bine in drill.
Oferte la aceste lansete gasesti in UK
Revenind la solicitarea ta, sunt ferm convins ca S4 va satisface majoritatea pescarilor insa, depinzand de stilul tau, de asteptarile si gusturile tale nu stiu daca va fi ceea ce cauti.
Cele bune!