Intrebare pentru posesorii de Penn Affinity 8000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mariusangler
Puncte: 0

Re: Intrebare pentru posesorii de Penn Affinity 8000

Mesaj de mariusangler »

iohann scrie:
robert_anisoiu scrie:
iohann scrie:salut Robert,
sunt posesor de penn.cand trag fir subtire pe tamburul de distanta, nu masor niciodata sa vad(bag din ochi :D ), dar daca-mi intra 170-190m este suficient.un pescuit cu montura la 140-160m este maxim si pt cei mai tari aruncatori :D (exceptand vantul din spate care face minuni :lol: )
sunt greute ce-i drept, dar pe mine ma incanta f mult frana care este impecabila.
numai bine.
Multumesc mult, Iohann!
n-ai pt ce.
daca vrei s-o vezi la treaba, te astept cand sunt pe balta la vreun concurs.
singura problema pe care am vazut-o la ele, este ca rasuceste firul prea repede, dar aici cred ca o sa apelez la Coco sa rezolve si problema asta.
Iohann care a fost motivul pentru care ai ales Penn si nu Shimano sau Daiwa?
Mad carp Team

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

salut,
aveam mulinetele in vizor de f multa vreme.stiam de la un prieten care a pescuit in America cu niste mulinete Penn si mi-a spus ca sunt f fiabile.vroia sa-si achizitioneze , dar n-a gasit nimik la noi.la mulinete, in general, mereu mi-a placut sa aiba frana f buna.la Penn, frana este extraordinara si recuperarea destul de buna.la capitolul minusuri, pot adauga greutatea si faptul ca rasuceste firul(problema ce poate fii remediata din cate am inteles).la cat de fiabila este, vom vedea in timp.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

mariusangler scrie: Iohann care a fost motivul pentru care ai ales Penn si nu Shimano sau Daiwa?
m-am cam saturat in 10 ani de shimano si daiwa :lol:
cat despre ele, in afara de daiwa iso qd, nu mai stiu altele de pe piata noastra, care sa fie produse direct in Japonia :roll:
Gama de varf a lui Shimano a fost Bbrlc, iar la Daiwa a fost Entoh!
ma refer strict la calitate-pret!

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

iohann scrie:
mariusangler scrie: Iohann care a fost motivul pentru care ai ales Penn si nu Shimano sau Daiwa?
cat despre ele, in afara de daiwa iso qd, nu mai stiu altele de pe piata noastra, care sa fie produse direct in Japonia :roll:
Stiu ca aseaza firul ok,cum arunca fata de celelalte doua?Sunt si Penn Afinnity mai usoare 650 de grame,ceva marimi mai mici de 7000 parca.
Mad carp Team

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

mariusangler scrie:
iohann scrie:
Stiu ca aseaza firul ok,cum arunca fata de celelalte doua?Sunt si Penn Afinnity mai usoare 650 de grame,ceva marimi mai mici de 7000 parca.
arunca f bine!pe celelalte nu le stiu.

mrs

Mesaj de mrs »

iohann scrie:salut,
aveam mulinetele in vizor de f multa vreme.stiam de la un prieten care a pescuit in America cu niste mulinete Penn si mi-a spus ca sunt f fiabile.vroia sa-si achizitioneze , dar n-a gasit nimik la noi.la mulinete, in general, mereu mi-a placut sa aiba frana f buna.la Penn, frana este extraordinara si recuperarea destul de buna.la capitolul minusuri, pot adauga greutatea si faptul ca rasuceste firul(problema ce poate fii remediata din cate am inteles).la cat de fiabila este, vom vedea in timp.
Salut, in legatura cu rasucirea firului... cam in ce consta remedierea acestei probleme?
Mentionez ca am patit de cateva ori sa imi faca peruci in aruncare... initial m-am gandit ca mi-ar trebuii lansete cu inelul de plecare de 50 (betele mele au de 40)... datorita tamburului foarte mare pe care il are affinity (plecau spirele mari dupa tambur...cand ajugeau la inel parca se inghesuiau) posibil sa gresesc...
On topic: Mie mi-au intrat cu aproximatie 250 - 260m de 0,26 stren original clear blue.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Baieti, va recomand sa nu il mai intrebati pe Iohann daca arunca bine mulineta x sau y... la el arunca bine si robin han sau diamantul alb... :)

On topic, consider ca mulineta nu te ajuta decisiv in aruncare; tambur mare, infasoara firul ok, e usoara? Cam aia e...

Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk
Critic echilibrat

dyna

Mesaj de dyna »

Mulinetele de la Penn sunt f fiabile, detin o mulineta Penn de peste 10 ani de zile si merge ca noua...este f bine stiut in afara faptul ca sunt fiabile, cat de mult arunca depinde de fiecare in parte :D...pescuiesc pe dunare, delta cu bete de 3 m - 4 lbs si folosesc ca mulinete Longbow si arunc unde nu este curent daca este nevoie peste 100 m...deci eu zic ca mana conteaza, se pune prea mult pret pe cum infasoara firul mulinetele :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”