Aloooo usor ca si eu le-am cantarit pe-a! mele.....Vladut Mateianu scrie:Aloo ! Stai asa ca s-a rezolvat !![]()
Are fix 455 de grame, am cantarit-o personal !

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Aloooo usor ca si eu le-am cantarit pe-a! mele.....Vladut Mateianu scrie:Aloo ! Stai asa ca s-a rezolvat !![]()
Are fix 455 de grame, am cantarit-o personal !
El are cântarNeamtul scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Marius,tu de cand ai Magic?![]()
Vezi ca mai sint lucruri pe lumea asta pe care tu nu le stii .......Neamtul scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Marius ,fi corect si recunoaste...ti-ai luat si tu dupa ce ai vazut cat de incantat era si cata reclama le-a facut, Neamtu !mariusangler scrie:Vezi ca mai sint lucruri pe lumea asta pe care tu nu le stii .......Neamtul scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bah ,mann eu m-am dus doar pina in camara.Si dupa ce am scos paianjenii din gaurile de la mandrina,au toate 455 grame.Neamtul scrie:Marius ai fost la Tilea sau la Gusti sa le cantaresti?![]()
![]()
Da,mai sunt si lucruri pe care nu le stiu si de aia intreb....dar cred ca si eu puteam intre timp sa cantaresc lansetele.
![]()
![]()
Ma doare burta de..![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------si s-au incapatanat sa se rupa.------SAU SA NU SE RUPA??????petre iulian scrie:cand vin lansetele in magazin?
Partenerul meu George a cumparat 4 bucati si le-am folosit la multe concursuri de am testat toate stilurile de aruncari cu ele Asa ca vreau si eu 4 bucati