jack

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mihai turiac
Puncte: 0

Re: jack

Mesaj de mihai turiac »

Deci....am pus pana la urma inca o mufa jack, initial am lipit firele in acelas loc unde sunt lipite firele mufei jack care era deja pe avertizor, spre surpriza mea nu functionau in acelas timp si snag pollul si swingerul adica cand erau amandoua conectate se aprindea doar snag pollul iar swingerul lumina extrem de putin si era vizibil doar daca era perfect intuneric se pare ca tensiunea era directionata catre consatorul cel mai puternic de ce se intampla asta inca nu stiu, asa ca am demontat iar senzorul si am lipit firele pe bornele lasate special pt cea de a doua mufa, cu firele lipite acolo tensiune catre cnsumator vine doar in momentul in care ai trasatura adica cat tine avertizarea sonora atat tine si semnalul luminos iar nu stiu din ce motiv pt ca pe cablajul de pe placa electronica sunt fix aceleas piese care sunt si la celelalte borne unde vine montata mufa jack din fabrica, eh am zis ca nu este o tragedie asa mare ca nu are automentinere aia de 5 secunde si le am lasat asa. Acum dupa o saptamana am iesit la un pescuit de 24h care au fost de fapt doar 12 ore ploaia de sambata seara si duminica dimineata a fost suficient sa ma determine sa plec, dar ce vreau eu sa spun aici este ca de fapt eu m am ales cu o veritabila instalatie de pom de craciun, de ce spun asta pt ca se pare ce pe bornele lasate special pt cea de a doua mufa jack vine tensiune la fiecare 8-9 secunde care se manifesta la consumator in cazul meu snagul iluminat printr un flesh destul de puternic :)))) privit de la la circa 10m distanta cele 8 leduri de pe snaguri par a fi o instalatie de pom :))) sau dupa cum zicea un martor "vezi sa nu aterizeze un avion pe betele tale" :)))
In concluzie mie chiar i mi plac si sunt foarte incantat de noua mea sorcova :)
Senzorii hakuyo model 2014 rulz !!!!
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”