JRC Radar Cx ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ilo
Puncte: 0

JRC Radar Cx ?

Mesaj de ilo »

Foloseste cineva senzorii Jrc radar cx?As dori cateva pareri daca se poate de la posesori.
Multumesc!

mihai florescu
pescar de competitie

Re: JRC Radar Cx ?

Mesaj de mihai florescu »

Buna ziua

Din punctul meu de vedere modelul de avertizori JRC CX reprezinta cea mai buna alegere in aceasta gama de pret. Argumentele mele sunt :designul, functiile si faptul ca nu au existat probleme de service de cand au aparut
Set 4 avertizori + statie JRC Radar CX
http://www.totalfishing.ro/set-4-averti ... 67576.html

ilo

Mesaj de ilo »

Multumesc de raspuns ,din ce am citit eu este adevarat ca avertizorii pe treapta minima de volum inca se aud ,mai precis nu pot fi pusi pe mute?

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Buna ziua

Asa este, cu volumul dat la minim avertizorii inca se aud.

Alin Marculescu

Mesaj de Alin Marculescu »

Cum a spus si domnul Mihai, in gama lor de pret sunt foarte buni. Statia isi face treaba fara probleme, cand sunt dati la minim se aud, dar insesizabil, led de veghe, sunet diferit pe run si pe drop back, lumina urca la run, coboara la drop back, statia poate fi pusa pe silent(vibratii), parerea mea e ca isi merita banii din plin si nu imi pare rau nici o secunda ca am dat banii pe ei.
Functia de sunet diferit la run fata de drop back o mai are Fox Ntxr care... costa mai mult decat masina cu care ma duc la pescuit! :))
Ca distanta maxima la care functioneaza statia nu stiu sa iti spun, nu am stat sa masor exact pe balta, la 50m mi-a functionat fara probleme, mai departe nu am incercat. Dar oricum.... si cu o statie care bate la distanta mult mai mare... eu as fi curios sa vad acel pescar ce ajunge la bat de la 400m in timp util... :)))
Ii recomand cu caldura!

ilo

Mesaj de ilo »

multumesc pentru raspunsuri,totusi am vazut in diferite videouri pe youtube ca statia ar avea un singur sunet pe run si unul pe drop ,deci nu reda sunetul de pe avertizor asa cum este el setat.Asta nu ar fi in regula pentru ca deobicei pescuiesc cu un partener si setam 2 avertizori pe un ton si alti 2 pe un ton diferit pentru a sti din start la cine e trasatura.

ilo

Mesaj de ilo »

Salut,revin cu intrebarea: Statia reda tonul setat pe avertizori sau are un sunet predefinit indiferent de tonul setat pe avertizor?
Multumesc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”