JRC Radar DSI vs DS3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Filip Mihai
Puncte: 0

JRC Radar DSI vs DS3

Mesaj de Filip Mihai »

Asa cum spune si titlul, as fi interesat sa aflu diferente intre aceste doua modele de avertizori, avantaje, dezavantaje, in special de la posesori !

Si in final, desigur, care credeti ca este mai bun, din punctul dumneavoastra de vedere ! :)

Va multumesc !

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Re: JRC Radar DSI vs DS3

Mesaj de Claudiu Garlea »

Salut,

JRC DSi - statia poate primi pana la 4 avertizori, iar avertizorii vin deja "colorati" (rosu, galben, verde si albastru). Pentru a schimba bateriile, trebuie desfacut surubul de pe avertizor si desfacuta carcasa. Acesta functioneaza cu 2 baterii LR1.
Sensibilitatea este intre 4mm si 15cm, regland sensibilitatea se activeaza sau nu functia drop back.

http://www.totalfishing.ro/set-4-averti ... 34462.html

JRC DS3 - statia poate primi pana la 6 avertizori, iar de pe avertizor se pot schimba culorile (violet, albastru, verde, rosu, portocaliu, galben). Sensibilitatea de la DS3 este asemanatoare celei de pe DSI. Bateriile se schimba simplu, prin detasarea capacului, fara a mai fii nevoie de desfacerea surubului. Daca se planteaza din barca, acestea au pe spate un mic led de ghidaj (far).

http://www.totalfishing.ro/set-3-averti ... 34464.html

Eu unul sunt posesor de DSi Blue, iar eu consider ca este un dezavantaj sa desfac avertizorul pentru a inlocui bateriile. Dar chestia asta o fac de 2x pe an (inainte de prima partida cand pun baterii noi si la sfarsitul sezonului cand scot bateriile folosite pentru a preveni micile accidente) nu dureaza foarte mult, insa trebuie sa fiu putin atent. Ca si avantaj, consider sunetele de pe DSi mai placute + lanterna de pe statie DSi.

DS3 nu are lanterna pe statie, in schimb ambele au vibratie.

Din punctul meu de vedere, ambele sunt foarte OK. Insa daca se cauta o statie sa primeasca mai multi avertizori DS3 este o alegere foarte buna + ca aveti functia de a avea culori diferite pe fiecare avertizor. Iarasi, daca se planteaza din barca, folosirea avertizorilor JRC DS3 cu LED-ul acela de pe spate, poate fii de ajutor.

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Mai ai aici o prezentare si cateva opinii despre senzorii jrc dsi

http://www.crapmania.ro/forum/prezentar ... 36528.html
ImagineImagine
BÂZ

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

Am vazut acel post, la "prima vedere" par destul de strong, made in Europe, raza de actiune 1 km, am auzit multe cuvinte de laude despre acesti avertizori, personal ma inclin spre DSI, dar voiam sa aud pareri si detalii despre ambele modele, treaba cu surubul desfacut pentru schimbarea bateriilor este deranjata doar daca ramai fara baterie pe balta, dar acasa ai timp 15 minute sa te ocupi de chestia asta !

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

referitor strict la JRC DS3

dupa un an de zile `terfeliti in multe concursuri ......

-bateriile sunt o mica problema de cumparat ca nu gasesti peste tot si cand am ramas fara in concurs la Corbu a trebuit sa caut toata Constanta ...(acum stiu si am de rezerva :D )

-am schimbat bateriile de 3 ori intr-un an

- au un buton `smecher care il folosesti cand pui swingerul pe fir si nu semnalizeaza nimic (e buna functia si la alte firme nu am vazut )

-am avut probleme cu distanta in care trasmite statia .... ba trasmite , ba nu la o distanta de 100-120 metrii (se poate totusi sa fi fost bateriile slabe )

-am avut probleme, ca atunci cand se termina bateria la senzori habar nu ai si se opresc fara sa-ti dai seama .

-in rest functioneaza corect , nu da `bipuri false , ai plaja mare de reglat sensibilitatea, un sunet placut .

- statia fiind foarte mica si usoara o poti tine la gat non-stop si nici nu o simti .

toate "problemele" semnalate de mine sunt minore totusi .....

Inca nu au fost testati cu fir subtire de 0,18 - 0,20 mm (real) pe timp rece sa vad daca semnalizeaza corect `trasatura .....Aceasta `proba o pica majoritatea .....vedem la anul :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

osc1or
Veteran

JRC Radar DSI vs DS3

Mesaj de osc1or »

Filip Mihai scrie:Am vazut acel post, la "prima vedere" par destul de strong, made in Europe, raza de actiune 1 km, am auzit multe cuvinte de laude despre acesti avertizori, personal ma inclin spre DSI, dar voiam sa aud pareri si detalii despre ambele modele, treaba cu surubul desfacut pentru schimbarea bateriilor este deranjata doar daca ramai fara baterie pe balta, dar acasa ai timp 15 minute sa te ocupi de chestia asta !
Raza de actiune 1km la ca e folositoare? :)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

osc1or scrie:
Filip Mihai scrie:Am vazut acel post, la "prima vedere" par destul de strong, made in Europe, raza de actiune 1 km, am auzit multe cuvinte de laude despre acesti avertizori, personal ma inclin spre DSI, dar voiam sa aud pareri si detalii despre ambele modele, treaba cu surubul desfacut pentru schimbarea bateriilor este deranjata doar daca ramai fara baterie pe balta, dar acasa ai timp 15 minute sa te ocupi de chestia asta !
Raza de actiune 1km la ca e folositoare? :)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Multumesc pentru ajutor ! :))

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

La ce mai vrei senzori de o gălăgie de bani dacă tu nu stai lângă scule .La ce sa îți bată și 200 m dacă ești în concurs și tu nu ești lângă ele?
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

odsec

Mesaj de odsec »

eu am dsi de 3 ani si pana acuma nu pot reprosa nimic , am pus baterii cand incepe sezonul inca sunt in ele am pescuit in frig in ploi torentiale ploaie de cateva zile, a cazut in balaton si a stat acolo cateva ore, nu are,nu au nimic ; dezavantaje un pic mai greu de shimbat bateria in avertizori,si sunetul care eventual putea sa fie mai tare dar sunt linga mine si aud .pentru mine sunt cele mai bune dupa foarte multe avertizori de la cel mai slab pana la delkim, nash etc scuze fox nu am avut :)

Filip Mihai

Mesaj de Filip Mihai »

odsec scrie:eu am dsi de 3 ani si pana acuma nu pot reprosa nimic , am pus baterii cand incepe sezonul inca sunt in ele am pescuit in frig in ploi torentiale ploaie de cateva zile, a cazut in balaton si a stat acolo cateva ore, nu are,nu au nimic ; dezavantaje un pic mai greu de shimbat bateria in avertizori,si sunetul care eventual putea sa fie mai tare dar sunt linga mine si aud .pentru mine sunt cele mai bune dupa foarte multe avertizori de la cel mai slab pana la delkim, nash etc scuze fox nu am avut :)
Multumesc pentru recenzie, astfel de raspunsuri caut ! :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”