Si in final, desigur, care credeti ca este mai bun, din punctul dumneavoastra de vedere !

Va multumesc !
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Raza de actiune 1km la ca e folositoare?Filip Mihai scrie:Am vazut acel post, la "prima vedere" par destul de strong, made in Europe, raza de actiune 1 km, am auzit multe cuvinte de laude despre acesti avertizori, personal ma inclin spre DSI, dar voiam sa aud pareri si detalii despre ambele modele, treaba cu surubul desfacut pentru schimbarea bateriilor este deranjata doar daca ramai fara baterie pe balta, dar acasa ai timp 15 minute sa te ocupi de chestia asta !
Multumesc pentru ajutor !osc1or scrie:Raza de actiune 1km la ca e folositoare?Filip Mihai scrie:Am vazut acel post, la "prima vedere" par destul de strong, made in Europe, raza de actiune 1 km, am auzit multe cuvinte de laude despre acesti avertizori, personal ma inclin spre DSI, dar voiam sa aud pareri si detalii despre ambele modele, treaba cu surubul desfacut pentru schimbarea bateriilor este deranjata doar daca ramai fara baterie pe balta, dar acasa ai timp 15 minute sa te ocupi de chestia asta !![]()
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Multumesc pentru recenzie, astfel de raspunsuri caut !odsec scrie:eu am dsi de 3 ani si pana acuma nu pot reprosa nimic , am pus baterii cand incepe sezonul inca sunt in ele am pescuit in frig in ploi torentiale ploaie de cateva zile, a cazut in balaton si a stat acolo cateva ore, nu are,nu au nimic ; dezavantaje un pic mai greu de shimbat bateria in avertizori,si sunetul care eventual putea sa fie mai tare dar sunt linga mine si aud .pentru mine sunt cele mai bune dupa foarte multe avertizori de la cel mai slab pana la delkim, nash etc scuze fox nu am avut