JRC vs Anaconda

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Sorin Daringa
Puncte: 0

Re: JRC vs Anaconda

Mesaj de Sorin Daringa »

ingerasdefoc scrie:stie cineva detalii despre firma asta?vad ca au niste corturi super cu winterskin inclus in pret.
http://www.bivvies.com/bivvies/phenom-3-man-bivvy.html
Foarte tari corturile din ce vad in poze.
Pai ce vrei mai bun la 10'000 Hydrostatic..
Imagine

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Badx scrie:Alexandru...nu te supara ca te intreb ce cort ai acuma?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Salut,

Eu nu mai am cort...l-am vândut...în schimb acum folosesc un Ehmanns Hot Spot pentru 2 persoane, care este al partenerului meu de pescuit.

ps: imi pare rau ca l-am vandut, dar aveam nevoie de bani in acel moment...
ps: tot Anaconda Fortress mi-as lua...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Badx

JRC vs Anaconda

Mesaj de Badx »

Dar despre nash double top ce zici?

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

.Fortress-ul dak ar fi avut ventilatie in spate ar fi fost un cort perfect!treaba asta cu corturile de firma o inteleg..40% din pretul total reprezinta FIRMA.dar daca va uitati bine pe linkul dat cu 16 mil cat ma costa un Royale imi iau unul putin mai mare si are inclus si winterskin plus ca rezista la 10 000 mm coloana de apa.5000 e de-ajuns sa fie impermeabil 100% dar inca 5000 in plus zic eu ca nu strica :))habar nu am cine sunt astia cu corturile Phenom dar zic eu ca se merita

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ingerasdefoc scrie:.treaba asta cu corturile de firma o inteleg..40% din pretul total reprezinta FIRMA.
E doar la corturi?E doar la o firma?..stii asta, de unde? Pe ce te bazezi cand anunti procentele astea?

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

pai atunci imi spui si mie cum poti sa imi demonstrezi ca cei de pe site-ul dat de mine au preturi mai mici?dc oare?pt ca sunt NO NAME! asa cum pt o pereche de Nike-uri de calitate scoti de buzunar ceva banuti si e posibil sa te tina cat o pereche din bazar asa e si cu Fox,Nash etc.platesti FIRMA!!as lua din anglia dar ma costa 60 de lire transportul..nu-mi convine..

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Badx scrie:Dar despre nash double top ce zici?
Salut, nu cunosc modelul, dar acum daca luam dupa nume...nu ar trebui sa fie rau.
Se poate sa fi vazut live un asemena cort...dar nu l-am folosit.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ingerasdefoc scrie:pai atunci imi spui si mie cum poti sa imi demonstrezi
Io n-am ce sa-ti demonstrez. Nu m-ai vazut sa arunc cifre, numere si procente asa aiurea.
ingerasdefoc scrie:platesti FIRMA!!
Normal. Costa putintel mai mult sa inovezi decat sa copiezi. Plus alte aspecte care fac firma aia sa fie firma.
ingerasdefoc scrie:as lua din anglia dar ma costa 60 de lire transportul..nu-mi convine..
Amu noah...la tati ni-i greu. Faptul ca nu-ti convine il inteleg. Da' sa injuri nashu' ca nu costa cat un no-name mi se pare aiurea.
Tot vad ca incerci comparatii intre diverse firme. Firme, nu modele. Nu stiu ce buget ai si ce vrei exact de la un cort dar daca e cum banuiesc eu - esti incepator - iti recomand sa dai banii pe ceva decent si cu garantie. De exemplu un cort de la Senzor. Nu e scump si daca ceva iti da cu virgula te ajuta oamenii. Dupa ce il folosesti un sezon ajungi in una din situatiile urmatoare: cortul e foarte bun , e tot ce-ti doresti si-l pastrezi sau invers.Daca e invers macar stii ce cauti la urmatorul cort.
Spor la cumparaturi.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Nu am nimic cu cei de la Nash:))doar ca sunt peste bugetul meu...plus ca nu u nici dimensiunile pe care le vreau.cei de la Senzor fac lucruri bune dar vreau ceva peste ei calitativ.am gasit un cort de la Anaconda.ceva in genul Fortress-ului numai ca e super ventilat.sunt pe tel acum si nu pot lasa linkul dar daca te uiti te rog la topicul deschis de mine Anaconda Fortress gasesti linkul cu cortul pe care il vreau.poate ma poti ajuta cu ceva detalii

danr

Mesaj de danr »

salut,

stiu ca ai cerut la noi informatiile despre JRC si Fox
putem aduce orice de la Anaconda, da un mail din nou te rog cu ce doresti si iti trimitem o cotatie de pret

numai bine !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”