K-Karp Drake - Swinger Illuminated XTR

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Lucian Mustățea
Puncte: 0

Re: K-Karp Drake - Swinger Illuminated XTR

Mesaj de Lucian Mustățea »

I-am achiziționat și folosit sezonul trecut.Au o problemă!!!Se rupe foare ușor partea din material plastic , sistem prindere rod pod-avertizor, până la șina de prindere.Este forte subțire dacă observi în poză.În rest OK.
Nume utilizator schimbat din lucfish

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

si eu am trei bucati folosite tot anul trecut si personal nu am avut nici o problema... imi place f mult ideea de magnet si chiar ma ajuta. personal nu am gasit nici un minus, inca

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

lucfish scrie:I-am achiziționat și folosit sezonul trecut.Au o problemă!!!Se rupe foare ușor partea din material plastic , sistem prindere rod pod-avertizor, până la șina de prindere.Este forte subțire dacă observi în poză.În rest OK.
Daca ai nevoie de piesa respectiva poti sa treci pe la mine pentru ea. Este gratuita.
Am un sac plin cu astfel de piese.
Eu nu am putut sa dau drumul la swingere pe piata cu aceasta problema si am schimbat piesa respectiva cu una plina in zona subtire.
Ulterior am mai facut o schimbare la o alta piesa care cedeaza usor si anume piesa de plastic in care se infileteaza tija ...

P.S. Oferta este valabila pentru toti cei care au probleme cu talpica de sub avertizor ( indiferent de modelul de swinger care are aceasta forma de talpica )

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Si eu folosesc de anul trecut acesti swingeri.Buni, imi place sistemul de prindere a firului dar, din 4 mai am 3.Pe unul l am rupt chiar din balama.

@ ciupac
gasesti si in iasi daca vrei sa-i vezi live, sau pe Lates la mine :)

darius123

Mesaj de darius123 »

Dan Mitranescu scrie:
lucfish scrie:I-am achiziționat și folosit sezonul trecut.Au o problemă!!!Se rupe foare ușor partea din material plastic , sistem prindere rod pod-avertizor, până la șina de prindere.Este forte subțire dacă observi în poză.În rest OK.
Daca ai nevoie de piesa respectiva poti sa treci pe la mine pentru ea. Este gratuita.
Am un sac plin cu astfel de piese.
Eu nu am putut sa dau drumul la swingere pe piata cu aceasta problema si am schimbat piesa respectiva cu una plina in zona subtire.
Ulterior am mai facut o schimbare la o alta piesa care cedeaza usor si anume piesa de plastic in care se infileteaza tija ...

P.S. Oferta este valabila pentru toti cei care au probleme cu talpica de sub avertizor ( indiferent de modelul de swinger care are aceasta forma de talpica )
Frumos gestul Dvs. de a ajuta pescarii cu piesa respectiva, dar am si eu o nelamurire.Daca puteti va rog, sa clarificati o data pentru totdeauna, care din produsele Hakuyo sunt model ,,recreat'' de Dvs. si care din produsele Hakuyo sunt ,, originale'' .Pana acum stiu de Mtx 12 si 14.Mai sunt si alte produse?Pun aceasta intrebare, sa stim si pescarii din afara Bucurestiului, ce marfa Hakuyo gasim prin piete si prin magazine, am vazut ca au o gama foarte larga de lansete(matchuri, feeder, spinning,etc), mulinete, textile si multe alte accesorii.Pentru care din produsele de mai sus garantati, vad ca vindeti multe din produsele Hakuyo, banuiesc ca au fost testate, nu cred ca vindeti ceva de o proasta calitate.Un mic exemplu, cineva din Timisoara poate sa imi aduca swingerele de la Hakuyo(mk2), nu vreau sa zic pretul, nu asta conteaza.....vreau sa stiu daca aceste swingere sunt la fel ca si cele vandute de Dvs., sau nu.Este vorba despre modelul de 4 swingere iluminated+valigeta.Zilele astea trebuie sa imi ajunga un Mtx 8 de 3.90,l-am cumparat pentru spod, imi place ca nu este asa rigid ca un spod dedicat.Va multumesc si inca o data, felicitari pentru incercarea de a ajuta pescarii prin tot ceea ce faceti.

banuta george

Mesaj de banuta george »

Si eu detin aceste swingere iar ca impersie personala :

Plus - sistemul de prindere / eliberare a firului este f.bun atat la fire de 0.20 cat si la fire de 0.35

Minus - aceeasi probelma , piesa de plastic care a cedat
- intensitatea luminii cam slaba , parerea mea ( mentionez ca detin doar modelul verde )
- ledul nu se poate schimba prea usor
- face condens :lol:

darius123

Mesaj de darius123 »

Te referi la modelul de la K-karp?

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

ciudat... eu nu am avut problemele astea... nici condens si nici plastic rupt... poate pt ca am prins mai putini pesti decat unii :D

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Am purtat o discuție telefonică cu Dan Mitrănescu, vis-a-vis de problama expusă(problema piesei din material plastic), cu multă generozitate mi-a oferit gratis piesele precizate, modificate ptr. a ne se mai rupe.Cu această ocazie, doresc să-i mulțumesc public și să-i doresc mult succes în tot ce face!!!Lucian BV.
Nume utilizator schimbat din lucfish

banuta george

Mesaj de banuta george »

darius123 scrie:Te referi la modelul de la K-karp?
da

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”