Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
zfcristian scrie:Merita achizitionat acest fir de 0,25 mm ?
Diametrul este real sau ca la altii doar pe hartie ?
Am vazut ca tot spun ca cea mai buna rezistenta la nod cu nodul Palomar dar nu ma ajuta cu nimic, ma intereseaza rezistenta la nodul cu inaintasul folosind nodul Albright sau Mahin ?
Orice feedback e binevenit !
Multumesc
Pescuiesc exclusiv pe Greaca de la Toroipan pana la directoriat, locurile din fata si ma intereseaza atat rezistenta cat si ajutorul in lansare.sdaniel scrie:
L-am folosit , diametrul este real , este un fir matasos si destul de rezistent .
Depinde de conditiile in care pescuiesti , eu l-am schimbat dupa cateva partide ;am avut nevoie de ceva mai subtire .
zfcristian scrie:Pescuiesc exclusiv pe Greaca de la Toroipan pana la directoriat, locurile din fata si ma intereseaza atat rezistenta cat si ajutorul in lansare.sdaniel scrie:
L-am folosit , diametrul este real , este un fir matasos si destul de rezistent .
Depinde de conditiile in care pescuiesti , eu l-am schimbat dupa cateva partide ;am avut nevoie de ceva mai subtire .
Cei de la Big f il aduc.Lao scrie:De unde il putem achizitiona?
Whiplash de 0,21 folosesc si eu dar cu nod albright , vedem o sa incerc si mahinLevi scrie:Foarte BUN!!! Eu il folosesc in combinatie cu Whiplash 0.21, nod Mahin, rezistenta buna la nod, si datorita supletii niciodata aproape nu am aruncat vreo peruca.