Lamuriri Baitrunner 2 spool

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
florinbrasov

Re: Lamuriri Baitrunner 2 spool

Mesaj de florinbrasov »

Posed asfel de mulinete de 2 ani .am avut si mulinete cu baitrunner si chiar posed si un bblc pentru spod.pot sa va spun doar punctul meu de vedere.
Lamuriri Baitrunner 2 spool pot sa va spun ca in primele partide pe care l-am vrut sa dau cu ele de pamant la primele trasaturi.din orgoliu meu legat de investitie,in acel moment, am insistat si va pot confirma ca are foarte multe avantaje fata de cele cu baitrunner.
Cand folosesc batul pentru spod cu mulineta cu baitrunner , mii se pare acum o mulineta complexa si grea.tocmai asta a fost strategia constructorului de Baitrunner 2 spool sa usureze mulineta pentru a pastra limitele gramajul mulinetei
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Ungureanu Bogdan scrie:george, nu vezi tata ca le dai mura-n gura, le explici, mai ai sa le desenezi in paint :) si tot ca ei trebuie sa iasa.
eu tot nu am inteles...mai ales aia cu "paint" ...la ce mulineta este ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

cornelserbu scrie:
Ungureanu Bogdan scrie:george, nu vezi tata ca le dai mura-n gura, le explici, mai ai sa le desenezi in paint :) si tot ca ei trebuie sa iasa.
eu tot nu am inteles...mai ales aia cu "paint" ...la ce mulineta este ?
Nea Cerbule ne iei la misto? pai nu am zis ca e vorba de bblc? nu am dat exemplu de br clasic?
catch&release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

tbd scrie:pharaoh
Corect, asta este dezavantajul, dar sincer, mai este nevoie de baitrunner in acest caz. Nu este la fel de utila o frana rapida.

George-Alexandru
Am inteles punctul dvs. de vedere si il respect, chiar daca nu sunt pescar de competitie. Am o singura precizare. Eu nu afirm ca unul sau altul este mai bun, ci doar mi-am expus punctul de vedere cu privire la utilizarea baitrunnerului vis-a-vis de inteparea cu mana pe tambur si culmea nu ma contrazice nimeni la obiect.

Ungureanu Bogdan
Tocmai asta am incercat sa demonstrez. Daca pui mana pe tambur nu se justifica baitrunnerul. Daca folosesti baitrunnerul nu mai ai nevoie sa pui mana pe tambur, asta cu riscul pe care la mentionat pharaoh. Ne-a trebuit o zi intreaga sa ajungem de unde am plecat. In prima postare am mai spus ca singura diferenta care conteaza este modul in care se decupleaza adica din fata sau din spate si toata ziua ma-ti contrazis cu tot felul de argumente de nu mai intelege nimeni despre ce vorbim si acum ma iluminati ca baitrunnerul pe spate este mai bun pentru ca in concurs poti intepa cu o singura mana tocmai pentru ca clapeta este pe spate, adica in traducere libera conteaza exact modul cum se decupleaza. Multumesc ca mi-ati dat dreptate, chiar daca nu mi-ati desenat in paint.
Si as mai vrea sa va destainui un secret. Suntem o multime de pescari care nu mergem la concursuri, n-am pescuit cu bblc, utilizam prostia de baitrunner 2 spool si nu intepam cu o mana pe baitrunner. Si multi dintre noi nu intreaba pe forumuri tocmai din cauza unor atitudini ca a dvs., ceva gen ai pescuit cu bblc sau de unde sa sti tu daca nu mergi la concurs. Poate ar trebui facute topicuri speciale pentru pescarii cu experienta unde noi incepatorii sa nu putem posta, ca nu cumva sa deranjam.
Multumesc pentru discutia constructiva si va urez fir intins cu baitrunner sau fara.
imi cer scuze daca te ai sifonat din cauza noastra.nu asta afost intentia.
ps:mai citeste o data topicul sa vezi ca nu am intervenit degeaba :wink:
catch&release

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ bogdan
una la mana, nu iau pe nimeni la misto...nu mi-as permite, desi felul tau de abordare a problemei incita la asa ceva...
doi la mana, altu-i numele meu, dar fiind doar o litera schimbata, tind sa cred ca a fost numai o gresala nevinovata... :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

cornelserbu scrie:@ bogdan
una la mana, nu iau pe nimeni la misto...nu mi-as permite, desi felul tau de abordare a problemei incita la asa ceva...
doi la mana, altu-i numele meu, dar fiind doar o litera schimbata, tind sa cred ca a fost numai o gresala nevinovata... :)

Da asa e...iohann e de vina cu numele :D
In alta ordine de idei pe matale te respect f mult indiferent ce mi ai spune sau ce ai spune.
catch&release

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Ungureanu Bogdan scrie:Da asa e...iohann e de vina cu numele :D
In alta ordine de idei pe matale te respect f mult indiferent ce mi ai spune sau ce ai spune.
eeei, si acum dupa ce ai facut astfel de dezvaluiri, am sa-ti spun un secret...si eu sunt fiert sa dau dintr-o miscare de clapeta de la bblrc in timp ce deja dau contra la "run"...abia astept sa vina primavara :wink: :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Daaaaan

Mesaj de Daaaaan »

Mi-am comandat pana la urma XSC 14000 (ca au tamburi de rezerva de 10000) de pe nordfishing...la pretul pe care il au acolo, si daca nu imi place cum functioneaza frana rapida, tot le vand in profit in RO :)) In plus, la o comanda de 4 mulinete imi trimit un rod-pod cadou !!!

Multumesc tuturor pt sfaturi si pareri! ;)

Alin Galbenu
Moderator

Lamuriri Baitrunner 2 spool

Mesaj de Alin Galbenu »

Vezi ca trebuie sa le platesti inainte, sa nu Aștepti sa vina sa le platesti acasa :)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ce pret au acolo??

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”