Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
din cate am avut!! astea sunt cele mai faine, no coment merita!!!kyosmin scrie:Salut,
Ce parere aveti despre aceste lansete ?
Rog pe cei care le-au folosit sau vazut sa zica ceva sfaturi,impresii
Multumesc
am 3 buc date la schimbat mandrina si inele.....o sa arate super!!!edibss scrie:din cate am avut!! astea sunt cele mai faine, no coment merita!!!kyosmin scrie:Salut,
Multumesc
Cum adică schimbi inelele ?edibss scrie:am 3 buc date la schimbat mandrina si inele.....o sa arate super!!!edibss scrie:din cate am avut!! astea sunt cele mai faine, no coment merita!!!kyosmin scrie:Salut,
Multumesc
Unde le schimbi? La noi sau afara?edibss scrie:mandrine alps si inele fuji k !!in lansat betele sun ca arcul in dril sunt destul de moi!!
Pana acum am folosit century sp modelul vechi impreuna cu bbrlc ,deci din punct de vedere al greutatii nu ma sperii :BBadescu scrie:Salut Kyosmin
Ca fost posesor de FMA-uri, pot sa iti spun ca batul e bun la lansari (cu conditia sa ai o tehnica buna), dar sufera la capitolul drill. In plus, mi s-a parut destul de greu, iar daca mai pui pe el o mulineta grea (de ex. clasicul BBLC), ansamblul te cam rupe. Pe scurt, un bat care merita luat in calcul doar daca ai nevoie de lansari lungi.
Pe de alta parte, alegerea lansetei e o chestie personala. Asa ca cel mai bine ar fi, dupa cum a spus si Gusti, sa le incerci inainte de a le cumpara.
Bogdan.