Am eu modelul vechi 4 bucati foarte multumit de ele le-am pus la vanzare si dupa o luna mi-am dat seama ca la banii aia nu pot sa-mi iau altceva mai bun si le-am retras.
Pai hai s-o luam logic. O firma mare ca Daiwa(a carei produse imi plac destul de mult si am si folosit destule) cumpara cantitati enorme de materie prima si vinde foarte multe bete la nivel mondial. Daca cineva isi permite sa scoata bete bune la bani putini, atunci sigur sunt firmele mari, gen Daiwa. Faptul ca dau chix cu un anumit model din cand in cand e normal, se intampla si la alte branduri. Am avut cel mai ieftin model de lansete de crap de la Daiwa(Black Widow) in urma cu vreo 3 ani si la 200lei/lanseta, betele alea erau chiar bune. Nu cred ca trebuie sa iti cumperi direct gama de varf ca sa ai o lanseta buna. Ajunge sa te orientezi la gama medie de pret, cuprinsa intre 100 si 200e/bucata ca sa ai un raport calitate pret cat de cat bun. Daca ne uitam putin la ce foloseste lumea, astea sunt si cele mai cumparate lansete, cele din gama medie de pret. Aceasi chestie se intampla si la Shimano si la multe alte branduri. Nu trebuie sa iei o lanseta de 4-500e pentru a avea un produs bun si performant, e de ajuns sa scoti din buzunar 500-1000lei ca sa ai o scula buna. Gama medie are putin din toate, face mult mai bine ceea ce face gama ieftina si face ~90% din ce face gama scumpa, adica astea sunt betele cu cel mai bun raport calitate pret. Pentru restul de 10% trebuie de multe ori sa scoti din buzunar sume aberante...
O sa ma uit sieu la noul model de Emblem cand o sa le aduca Arrow si la Timisoara. Cunosc modelele anterioare si chiar sunt curios sa vad ce au schimbat in bine sau in rau.
Oare aici de ce nu se intervine sa se stearga pur si simplu toate postarile fara sens? De ce nu se verifica daca dumitru1 asta e clona sau nu si nu se iau masuri? A aparut peste noapte si nu mai poti sa citesti nimic pe nicaieri ca s-a poluat totul cu scrisul lui fortat gresit.. chiar suntem luati de prosti... in curand vor ramane numai alde dumitru1 pe aici daca nu luati masuri